"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
עשר שעות עבודה: זו תספורת הכלבים הכי יקרה בישראל
במספרת "פרש דוג" ביהוד תספורת כלבים היא לא עניין קצר, או זול • תמורת סכום לא-צנוע הכלב מקבל טיפול מקיף: גזירת ציפורניים, הברשת הפרווה, מקלחת חמה עם תכשירים מותאמים אישית ותספורת מלאה • האם זה שווה את המחיר? אסף הדר יצא לבדוק

Loading...

"הכי יקר עם אסף הדר": תספורת כלבים

"הכי יקר עם אסף הדר"

עשר שעות עבודה: זו תספורת הכלבים הכי יקרה בישראל

במספרת "פרש דוג" ביהוד תספורת כלבים היא לא עניין קצר, או זול • תמורת סכום לא-צנוע הכלב מקבל טיפול מקיף: גזירת ציפורניים, הברשת הפרווה, מקלחת חמה עם תכשירים מותאמים אישית ותספורת מלאה • האם זה שווה את המחיר? אסף הדר יצא לבדוק

אסף הדר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

כשבאנו לצלם במספרה "פרש דוג" ביהוד, לא ציפינו לגלות את התעריף הגבוה ביותר לתספורת כלבים בישראל. 3,000 שקל לכלב עבור עשר שעות עבודה (תלוי גם בסוג הכלב) - פי 20 מהמחיר הרגיל, שנע בין 100 ל-150 שקל - אבל אחרי שצפינו בתהליך העבודה של יניב, בעל המספרה, התחיל להתבהר מדוע לקוחותיו מוכנים לשלם את הסכום החריג הזה.

המראה הראשון במספרה חושף גישה שונה לחלוטין מהמקובל. יניב לא קושר את הכלבים לשולחן הטיפוח, בניגוד למרבית עמיתיו. במקום זאת, הכלבים נעים בחופשיות ויניב מתאים את עצמו אליהם. "קשירה יכולה להפריע לשיתוף הפעולה ביני לבין הכלב ולתוצאה הסופית. כלב עלול להיכנס ללחץ ולפחדים שמקשים על העבודה. אז אני נותן לו הפסקות ועובד בקצב של הכלב - ואז הוא יותר משוחרר".

מספרת פרש דוג. "הכלב יוצא שמח וחופשי", צילום: גרגורי ירין

יניב מספר שהוא למד את רזי המקצוע בחו"ל. "התמקצעתי בדילולים בחו"ל - ספרד, ברלין, תאילנד, סין - כי אין בית ספר בארץ מקצועי שמלמד דילולים", הוא מסביר. "אני עושה טיפוח ולא תספורת. זה לא רק קיצוץ. בגלל זה המחירים שלי גבוהים".

התהליך שצפינו בו אכן נמשך שעות ארוכות. בעוד שחלק ממתחריו מסיימים תספורת תוך שעה-שעתיים, יניב עובד בקצב רגוע יותר ומדוד. הוא עוצר כשהכלב נראה מתוח, נותן לו מים והפסקות, וחוזר לעבודה רק כשחש שהכלב מוכן. "אני מקדיש לכל כלב את הזמן הנדרש בלי להתפשר על האיכות", הוא מציין.

המחיר החריג קשור גם לתכשירים היוקרתיים שיניב מחזיק במספרה. "אנחנו משתמשים בחומרים היפו-אלרגניים בלבד. אני לא לוקח סיכונים עם אלרגיות לכלבים. אני משתמש בחמאות גוף, בסרומים ובחמאות שיאה לרגליים".

3,000 שקל ישיגו לכלב שלכם טיפול מקיף: גזירת ציפורניים, הברשת הפרווה, מקלחת חמה עם תכשירים מותאמים אישית ותספורת מלאה לפי בקשת הלקוח או סטנדרט הגזע.

יניב מספר שהוא מתמודד עם ביקורת על המחירים שלו, אבל הוא בטוח בדרך שבחר. "הכלב יוצא שמח וחופשי", הוא מסכם. לטענתו, ההשקעה משתלמת בטווח הארוך: "שמירה על שגרת טיפוח קבועה מונעת נשירה בלתי-רצויה בבית, מסייעת למנוע קשרים שגורמים לסבל ולאי נוחות, ויכולה אפילו לחסוך טיפולים רפואיים נוספים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...