"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
צפו: אוהדים הדליקו אבוקות, התפאורה של אייאקס עלתה באש
השריפה גרמה לעיכוב בפתיחת המשחק של מוליכת הליגה ההולנדית מול פיינורד • לא דווח על נפגעים
התפאורה של אייאקס עולה באש| צילום: מתוך טוויטר
אירוע מפחיד ביציעים

צפו: אוהדים הדליקו אבוקות, התפאורה של אייאקס עלתה באש

השריפה גרמה לעיכוב בפתיחת המשחק של מוליכת הליגה ההולנדית מול פיינורד • לא דווח על נפגעים

,עודכן
0השמעה

אירוע מפחיד ביציעים בהולנד.אוהדי אייאקס הדליקו היום (ראשון) אבוקות טרם פתיחת המשחק מול פיינורד, וגרמו לתפאורה שהכינו לעלות באש.

בשל השריפה, המשחק התעכב ונפתח רק כאשר לא נשקפה סכנה לאוהדים. יש לציין שלא דווח על נפגעים אבל האירוע בהחלט עורר דאגה לא קטנה. צפו בסרטונים המפחידים.

E o jogo vai se atrasar: sinalizadores da torcida do Ajax caíram numa faixa, e ela está pegando fogo.

Perigo desnecessário em Amsterdã...#ajafeyhttps://t.co/LrSsnFH2Gr

— Espreme a Laranja (@espremealaranja)March 20, 2022

Holland. 20.03.2022
Ajax - Feyenoord.

Ajax fans set fire their own banners by accident after the pyro show.pic.twitter.com/ByWI8Mhju2

— HooligansTV (@hooligans_tv)March 20, 2022

Fire at#ajaxpic.twitter.com/NAbTI0yrAf

— Mackem in Mokum (@mackeminmokum)March 20, 2022
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו