מונאקו חוגגת על פ.ס.ז' הלא יציבה | צילום: EPA

עדיין לא התייצבה: פ.ס.ז' הובסה 3:0 במונאקו

עם ניימאר ואמבפה בהרכב וללא מסי החולה, המוליכה לא מצאה את הרשת וספגה הפסד צורם • וויסאם בן יידר (26, 84 בפנדל) וקווין פולאנד (68) חגגו על חשבון האורחים מפריז • הפער מניס ומארסיי נותר 15 נקודות

עוד פנצ'ר קטן-גדול בדרך. פ.ס.ז' הובסה היום (ראשון) 3:0 במונאקו בחוץ וממשיכה בתקופה הלא יציבה שלה.

אז נכון, הפער ממארסיי וניס עדיין כמעט בלתי אפשרי להדבקה (15 נקודות), אבל משהו לא טוב בכלל עובר על המוליכה. ההדחה הכואבת מליגת האלופות והיכולת הנרפית של שלל כוכביה עדיין ברקע ודווקא אחרי ה-0:3 החלק מול בורדו במחזור שעבר, פ.ס.ז' יורדת מנוצחת בדיוק באותה תוצאה.

וויסאם בן יידר כבש צמד נהדר. הראשון עם העקב בדקה ה-26 והשני בפנדל 6 דקות לתוספת הזמן אחרי הכשלה של קמפבפה על קווין פולאנד. האחרון גם היה אחראי על השני של מונאקו בדקה ה-68.

אמבפה וניימאר עלו בהרכב וחוץ ממסי החולה שנותר מחוץ לסגל, פ.ס.ז' עלתה בהרכב החזק שלה, אבל כאמור, התקופה הלא יציבה (שכנראה לא תפריע לה לשייט לאליפות) ממשיכה, ובבירת צרפת שוב צפויה להתחיל סערה סביב היכולת הירודה של הכוכבים.

אבמפה. מה עובר על פ.ס.ז'?, צילום: AFP
ניימאר. פ.ס.ז' לא הגיעה למשחק, צילום: AFP
וויסאם בן יידר. סידר למונאקו ניצחון יוקרתי, צילום: EPA
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
פוצ'טינו. הפסד שלא יפגע באליפות, אבל כן במורל, צילום: EPA
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...