נאפולי פתחה את משחקי השבת בסריה אה עם ניצחון 1:2 על אודינזה, והשתוותה במספר הנקודות למוליכה מילאן, אבל זה היה זמני בלבד. הרוסונרי התארחו מאורח יותר אצל קליארי שנמצאת בתחתית הטבלה ויצאו עם 0:1 שהחזיר את פער שלוש הנקודות בפסגה.
איסמעיל בנאסר כבש בדקה ה-60 את השער היחיד במשחק מבישול של אוליבייה ז'ירו וסידר לאורחים שלוש נקודות יקרות.
בנאפולי, דווקא אודינזה האורחת עלתה ראשונה ליתרון כאשר ג'רארד דאולופאו כבש בדקה ה-22. המארחת לא נלחצה, ובדקה ה-52 ויקטור אוסימן השווה מבישול של מריו רוי. החלוץ הניגרי לא הסתפק בזה ובדקה ה-63 השלים מהפך וצמד אישי – וסידר לנאפולי שלוש נקודות וניצחון שני ברציפות.
לצד הניצחון, בנאפולי ובנבחרת איטליה מודאגים ממצבו של ג'ובאני די לורנצו, שנפצע במהלך המשחק. המגן עזב את האצטדיון עם קביים, ונמצא בספק לפלייאוף העלייה למונדיאל של הנבחרת. המגן הימני זומן על ידי רוברטו מנצ'יני למשחק מול צפון מקדוניה ב-24 במרץ, ובתקווה למשחק נגד טורקיה או פורטוגל על המקום בקטאר 2022.
כעת נאפולי במקום השני עם 63 נקודות, שלוש פחות ממילאן המוליכה, לה שש נקודות. אינטר רשמה תיקו שלישי בארבעת משחקיה האחרונים, 1:1 עם פיורנטינה בסן סירו, והיא במקום השלישי עם 60 נקודות ומשחק חסר לעומת יריבותיה לצמרת. האורחת מפירנצה עלתה לראשונה על הלוח משער של לוקאס טוריירה, ודנזל דומפריס דאג למזער את הנזק עבור האלופה (55) וסידר חלוקת נקודות בסיום.
