"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ירדה לקרקע: רק 1:1 לבאיירן מינכן מול הופנהיים ומואנס דאבור
אחרי ה-1:7 המטורף מול זלצבורג בליגת האלופות, הבווארים חזרו לליגה ולא הצליחו לנצח • כריסטוף באומגרטנר כבש ראשון (33), רוברט לבנדובסקי השווה (45+3) והישראלי נכנס לדקה רק בתוספת הזמן • הפער מדורטמונד עומד על 10 נקודות, אבל לצהובים שני משחקים חסרים
רוברט לבנדובסקי. באיירן מינכן צריכה להתעורר | צילום: גטי אימג'ס

ירדה לקרקע: רק 1:1 לבאיירן מינכן מול הופנהיים ומואנס דאבור

אחרי ה-1:7 המטורף מול זלצבורג בליגת האלופות, הבווארים חזרו לליגה ולא הצליחו לנצח • כריסטוף באומגרטנר כבש ראשון (33), רוברט לבנדובסקי השווה (45+3) והישראלי נכנס לדקה רק בתוספת הזמן • הפער מדורטמונד עומד על 10 נקודות, אבל לצהובים שני משחקים חסרים

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מאבק האליפות בבונדסליגה עדיין חי וקיים?באיירן מינכן סיימה הערב (שבת) רק ב-1:1 מול הופנהיים ומואנס דאבור.

אחריה-1:7 המטורףמול זלצבורג בליגת האלופות, הבווארים חזרו לליגה והבינו עד כמה איבוד נקודות יכול להיות קריטי.

כריסטוף באומגרטנר כבש ראשון עבור המארחת, ורוברט לבנדובסקי, עם ה-29 שלו העונה, השווה בתוספת הזמן של המחצית הראשונה. דאבור לא פתח ושיחק דקה אחת בלבד, כשנכנס כמחליף בתוספת הזמן של המשחק.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

כעת, האלופה מקדימה את דורטמונד ב-10 נקודות אמנם, אך לצהובים שני משחקים חסרים, כך ששני ניצחונות של היריבה - והפער מבאיירן עומד על 4 בלבד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...