נאפולי חלמה על אליפות ראשונה מאז ימי מראדונה העליזים, אבל ספגה אתמול מכה כואבת ומאכזבת בקרב ישיר על פסגת הסריה אה.
נאפולי אירחה את מילאן בידיעה שניצחון ישאיר אותה מחזור נוסף מעל כולן, אבל במשחק צמוד ועצבני, שכלל שליפת שמונה צהובים, נפל שער אחד בלבד והוא היה לחובתה.
היה זה כוכבה הצרפתי של היריבה, אוליביה ג'ירו, שבדקה ה-49 הכריע את המשחק ורץ לחגוג. ג'ירו היה גם מי שכבש את צמד המהפך בדרבי המילאנזי האחרון והוא מוכיח את עצמו כווינר שאולי שווה אליפות לרוסונרי אחרי שנים ארוכות.
בעקבות תוצאת המשחק, מילאן בפסגה עם 60 נקודות, שתיים יותר מאינטר ושלוש יותר מנאפולי המאוכזבת, שצריכה להביט גם לאחור.
מי שאורבת לה היא יובנטוס, שגירדה אתמול 0:1 על ספציה החלשה. שער של אלברו מוראטה קבע את תוצאת המשחק וליובה הרביעית יש 53 נקודות, רק ארבע פחות מנאפולי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
