"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
לגיונרים

אלי דסה שוב בישל פעמיים בניצחון ויטסה; ערן זהבי ופ.ס.וו גברו על ספרטה

אחרי שכיכב מול ראפיד וינה בקונפרנס ליג, המגן הישראלי דחף את קבוצתו למהפך מול ניימיכן בדרך ל-1:4 גדול • החלוץ שיחק 84 דקות ב-1:2 וסידר לריטסו דואן את שער הניצחון • ליאל עבדה וסלטיק סיימו ב-0:0 מול היברניאן, ניר ביטון לא שותף

,עודכן
0השמעה
דסה. פורח לאחרונה, צילום: אי.פי

ימים יפים עוברים על אלי דסה בוויטסה ארנהיים. אמנם הקבוצה לא יציבה בליגה ההולנדית, אבל תוך 72 שעות המגן הישראלי היה שותף בכיר בצמד ניצחונות חשובים.

אחרי שבישל צמד מול ראפיד וינה בקונפרנס ליג ביום חמישי האחרון, הוא נכנס לפעולה היום (ראשון) במחצית השניה מול ניימיכן שהובילה 0:1 משער בדקה ה-49.

שמונה דקות לאחר מכן לדסה כבר היה צמד בישולים (54, 57) שהוביל לשערי המהפך של דניאל דוקי ואלוס אורוז. עד הסיום ויטסה הכפילה את כמות השערים וחגגה ניצחון 1:4 בדרך למקום השישי.

עוד בהולנד,ערן זהבי ופ.ס.וו איינדהובןניצחו 1:2 את ספרטה רוטרדהאם, וגם כן עשו זאת בזכות מהפך. לנהארט ת'אי העלה את ספרטה ליתרון במחצית הראשונה, ובשנייה מאורו ג'וניור (59) וריטסו דואן (67, בישול של זהבי) הפכו.

החלוץ הישראלי עלה בהרכב והוחלף בדקה ה-84. פ.ס.וו ממשיכה לרדוף אחרי המוליכה אייאקס והפער הזמני עומד כרגע על שתי נקודות.

@GutiGalaviz
⬅ Zahavi

Trek het over de streep! 👏

84'#SPAPSV1-2pic.twitter.com/ccIzuEXChA

— PSV (@PSV)February 27, 2022
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בסקוטלנד, סלטיק והיברניאן סיימו ב-0:0. ליאל עבדה שיחק 90 דקות, בעוד ניר ביטון לא שותף. הפער מריינג'רס עומד על נקודה אחת בלבד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר