"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מסע ההגנה נמשך בהצלחה: 0:2 לצ'לסי על ליל

אלופת אירופה פתחה את שלב שמינית הגמר באופן מושלם עם ניצחון על המקבילה מצרפת • קאי האברץ (7) וכריסטיאן פוליסיק (63) כבשו לבלוז

,עודכן
0השמעה
שחקני צ'לסי חוגגים, הערב בסטמפורד ברידג', צילום: אי.אף.פי

בתחילת השנה צ'לסי – אלופת אירופה – ציפתה להילחם על תואר האליפות בליגה האנגלית אבל לצערה תקופה רעה בחודש דצמבר גרם לכך שהיא תתרחק מיריבותיה למרוץ – מנצ'סטר סיטי וליברפול. כעת, כשאנחנו בסוף חודש פברואר ועשרה ימים לאחר שזכתה בגביע העולם למועדונים, הבלוז שמו לעצמם מטרה להגן על התואר החשוב באירופה.

לאחר שלב בתים סולידי אותו סיימו במקום השני אחרי יובנטוס, תומאס טוכל וחניכיו אירחו הערב (שלישי) את ליל למשחק הראשון במסגרת שלב שמינית גמר הצ'מפיונס. הצרפתים, שזכו בעונה שעברה באליפות צרפת, עוברים עונה לא טובה אבל האמינו שהם יכולים לתת פייט. לצערם, הם לא באמת הצליחו להתקרב לצ'לסי שהייתה חדה ויעילה ועשתה צעד משמעותי לעבר השלב הבא.

כבר בדקה ה-8 המארחת עלתה ליתרון. חכים זייך הרים כדור קרן שהגיע לראש של קאי האברץ שנגח פנימה וקבע 0:1. בדקה ה-63 הגיע השני של הלונדונים. אנגולו קאנטה דהר לעבר שער האורחת ומצא בכדור מושלם את כריסטיאן פוליסיק שכבש בלי בעיות מיוחדות את ה-0:2 וקבע את תוצאת המשחק.

באמבה וזייך במאבק, הערב בלונדון,
טוכל בטירוף, הערב בלונדון,צילום: אי.אף.פי
רנאטו סאנצ'ס רודף אחרי כריסטיאנסן,צילום: אי.פי
אוננה מנסה לעצור את קאנטה, הערב,צילום: אי.פי
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
אזפיליקווטה מול שאקה, הערב בלונדון,צילום: אי.פי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר