"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
בדקה ה-96: ברצלונה ניצלה מהפסד בדרבי מול אספניול
פדרי (2) העלה את בארסה ליתרון מוקדם, סרג'י דארדר (40) וראול דה תומאס (64) הפכו עם שערים נהדרים, אבל לוק דה יונג שנכנס כמחליף נתן לצ'אבי נקודה חשובה מאוד במאבק על המקום ברביעייה הראשונה
דה יונג חוגג שוויון דרמטי בדרבי של ברצלונה| צילום: אי.פי

בדקה ה-96: ברצלונה ניצלה מהפסד בדרבי מול אספניול

פדרי (2) העלה את בארסה ליתרון מוקדם, סרג'י דארדר (40) וראול דה תומאס (64) הפכו עם שערים נהדרים, אבל לוק דה יונג שנכנס כמחליף נתן לצ'אבי נקודה חשובה מאוד במאבק על המקום ברביעייה הראשונה

,עודכן
0השמעה

דרמה ענקית בדרבי של ברצלונה.כשבוע לאחר שהפתיעה את עולם הכדורגל האירופי עם הצגה מדהימה מול אתלטיקו מדריד (2:4) ברצלונה יצאה היום למשחק חוץ מול היריבה העירונית – אספניול, שטרם ניצחה ב-2022.

המשחק נפתח בצורה מושלמת עבור צ'אבי ושחקניו כאשר כבר אחרי דקה ורבע הבלאוגרנה עלו ליתרון, כשג'ורדי אלבה הרים כדור מאגף שמאל ופדרי הגיע מאחור ובעט מקרוב פנימה.

בדקה ה-40 אספניול השוותה. סרג'י דרדאר קיבל את הכדור על סף הרחבה ובעט כדור מסובב לפינה הרחוקה ולא הותיר לאנדרה טר שטגן סיכוי לעצור את הכדור. בדקה ה-64 הגיע המהפך בניגוד גמור למהלך המשחק בו שלטה בארסה מהפסקת המחצית. ראול דה תומאס ביצע תנועה לעומק, ניצל את העובדה שאריק גרסיה קפא וכבש שוב מול שוער האורחת.

רגע לפני הסיום שכבר היה נראה שבארסה חוזרת לסורה עם הפסד כואב, לוק דה יונג שנכנס כמחליף רק כמה דקות לפני כן, עלה לנגיחה כמו שהוא יודע לעשות הכי טוב וקבע 2:2 נהדר.

במשחקים נוספים:ריאל בטיס ממשיכה להתקדם לליגת האלופות. עם צמד של נביל פקיר גברה הקבוצה של מנואל פלגריני 2:4 על לבאנטה ושמרה על המקום השלישי בטבלה.

ריאל סוסיאדד ביססה את מקומה במקום שמוביל בעונה הבאה לליגה האירופית בזכות 0:2 על גראנדה משערים של מיקל אויארסאבל בפנדל (36) וראפיניה (74)

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

עוד היום: אלאבס – ולנסיה 1:2.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו