"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מתרגלים להכל: 1:3 לריאל מדריד על אייבר

הבלאנקוס הסתדרו גם באצטדיון הקטן וצימקו בחזרה לשתי נקודות את הפער בפסגה • קרוס (4), ראמוס (30), ומרסלו הבקיעו כבר לפני ההפסקה • ביגאס (60) כבש למארחת

,עודכן
צילום: אי-אף-פי // מרסלו חוגג מול אייבר, הערב

ריאל מדריד חזרה הערב (ראשון) מפגרת הקורונה הארוכה עם ניצחון 1:3 אל אייבר הצנועה, במסגרת המחזור ה-28 בליגה הספרדית. הלבנים של זידאן, שאירחו בדי סטפאנו בעקבות השיפוצים בברנבאו, הצליחו לצמק בחזרה לשתי נקודות את הפער בפסגה זאת בעקבות הניצחון אתמול של המובילה ברצלונה על מאיורקה.

כבר אחרי ארבע דקות, טוני קרוס בעט כדור גבוה ומסובב לחיבורים וניצל את העובדה שהשוער האורח יצא לטייל. 0:1 לבלאנקוס. כעבור 26 דקות, קארים בנזמה מצא את הזאר, שהשאיר לסרחיו ראמוס שמול שער ריק גלגל פנימה את השני של הלבנים.

נגמר? לא ממש. כי כעבור שש דקות, אדן הזאר בעט מול דמיטרוביץ' האחרון הדף לרגליים של מרסלו, שהחדיר פנימה את השלישי של ריאל מדריד. בדקה ה-60, אייבר צימקה ל-3:1 לא מעט באשמתו של קורטואה, שנכנע לבעיטה לא ממש מרשימה של ביגאס.

מרסלו מזדהה עם מחאת השחרוים בארה"ב // צילום: אי-פי

ריאל מדריד חוגגת על חשבון אייבר // צילום: אי-פי

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר