"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סאנצ'ו והולאנד מועמדים ל''גולדן בוי'

שחקני דורטמונד שכבשו יחד 31 שערים העונה בראש הרשימה ל'תואר השחקן הצעיר של השנה'

,עודכן
צילום: רויטרס // סאנצ'ו והולאנד. מועמדים לתואר השחקן הצעיר של השנה

שחקני בורוסיה דורטמונד: ג'יידון סאנצ'ו וארלינג הולאנד נמצאים בראש רשימת המועמדים לפרס השחקן הצעיר של השנה -GOLDEN BOY.

סאנצ'ו והולאנד היו בין המועמדים הסופיים בשנה שעברה אך סיימו אחרי המנצח – ז'ואו פליקס. שני החלוצים של סגנית המוליכה בבונדסליגה כבשו העונה ביחד 31 שערים לטובת הצהובים שחורים. חלוץ מנצ'סטר יונייטד מייסון גרינווד נכלל גם הוא ברשימה לאחר עונת פריצה מרשימה באולד טראפורד עם 14 כיבושים בכל המסגרות.

לפרמייר ליג יש נוכחות חזקה ברשימת המועמדים כאשר פיל פודן של מנצ'סטר סיטי נמצא ברשימה לצד בילי גילמור וקאלום הדסון אודוי שחקני צ'לסי. פרט אליהם ברשימה נמצאים גם צעירי ארסנל: גבריאל מרטינלי ובוקאיו סאקה כאשר גם לליברפול יש נציגות בדמותו של קרטיס ג'ונס.

מועמדים בולטים נוספים: אנסו פאטי (ברצלונה), רודריגו, ויניסיוס ג'וניור (ריאל מדריד), ראיין ססניון (טוטנהאם) וסאפ ואן דר ברג (ליברפול). הרשימה תצטמצם ל-20 מועמדים בסופיים לפני שהזוכה יוכתר בהמשך השנה. שחקנים שזכו בשנים קודמות, אינם יכולים לזכות פעם נוספת.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר