ככה חוגגים היסטוריה. נשיא סנגל, מאקי סאל, הכריז היום (שני) על יום חג לאומי במדינה, בעקבות הזכייה הראשונה בתולדותיה באליפות אפריקה אמש.
"אלופים! איזה רגע מדהים לכדורגל שלנו. גאווה לאומית. ברכות לגיבורים", אמר בהתרגשות הנשיא, שבצעד מלא באושר וסיפוק הודיע על יום חופש בתשלום לכלל המדינה בעקבות ההישג.
אך בנוסף לתואר ולמשחק עצמו, מי שכמובן משכו את מירב תשומת הלב היו מוחמד סלאח וסאדיו מאנה, כוכביה של ליברפול שלמשחק אחד הפכו ליריבים ספורטיביים.
בתחילת המשחק נראה היה סלאח המליץ לשוער מצרים לאן לזנק ולאחר מכן הוא גם עצר את הפנדל של סאדיו מאנה ושמר על התוצאה המאופסת עד לדו קרב מהנקודה הלבנה בסיום.
אך כאמור סנגל בסופו של דבר ניצחה ותמונת הניחומים של מאנה את סלאח תישאר בעיניי אוהדי הכדורגל ברחבי העולם לעוד זמן רב.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנוMane x Salah ❤️
He might have won it for Senegal, but Sadio Mane made sure to console his Liverpool teammate after winning the Africa Cup of Nations 🥺 pic.twitter.com/Usa94tVUIj
— Sky Sports News (@SkySportsNews) February 6, 2022
