"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פחות מ-250 דולר לחודש: רוביניו בסנטוס

החלוץ בן ה-36, שנחשב לאחת ההבטחות הגדולות של הכדורגל הברזילאי אך ב-2017 הורשע באונס קבוצתי, חזר לקדנציה רביעית במועדון נעוריו

,עודכן
צילום: טוויטר // רוביניו במדי סנטוס. רק לחמישה חודשים

רוביניו השלים אמש (בין שבת לראשון) קאמבק נוסף לסנטוס, ולמעשה השחקן בן ה-36 חזר לקדנציה רביעית בקבוצה הברזילאית לאחר ששוחרר מחוזהו באיסטנבול בשקשהיר.

רוביניו, שבפעם הראשונה עזב את מועדון נעוריו ב-2005 לטובת קריירה ריאל מדריד, חתם הפעם רק לחמישה חודשים (עד פברואר 2021) והוא צפוי להרוויח סכום מינורי של כ-250 דולרים בלבד זאת בשל המצב הכלכלי הלא מזהיר של הברזילאים.

מי שממש לא קיבלו בהבנה את הקאמבק של רוביניו, שנחשב לאחת ההבטחות הגדולות של הכדורגל הברזילאי בעידן הנוכחי, היו ארגוני הנשים בברזיל, שמחו על העובדה שאנס מורשע חוזר לשחק בליגה הברזילאית. כזכור, ב-2017 רוביניו הורשע באיטליה בעקבות אונס של צעירה בת 22, שבוצע יחד עם חמישה גברים נוספים.

המקרה המזעזע התרחש בשנת 2013 בתקופה בה שיחק במדי הרוסונרי ועל פי כתב האישום, רוביניו היה חלק מקבוצה של חמישה גברים אשר תקפו מינית את הצעירה במועדון לילה. יצוין כי ארבעת הגברים הנוספים שנטלו חלק באירוע הורשעו ונידונו לעונשי מאסר ואילו החלוץ הברזילאי אומנם גם נשפט לתשע שנות מאסר בפועל, אבל בגלל פרצות בחוק, שוחרר ממעצר לפחות עד סוף 2022 – מועד סיום הדיון בערכאות המשפטיות.

Em casa.#TheLastPedalpic.twitter.com/IkucgJ35vi

— Santos Futebol Clube (@SantosFC)October 10, 2020

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר