"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חלוץ בפרמייר ליג: "לצאת מהארון בימינו לא צריך להיות סיפור גדול"
שחקן לידס יונייטד, פטריק במפורד, בראיון ל-BBC4, בטוח: "בחדר ההלבשה שלנו, אף אחד לא יתרגש מזה. זה לא צריך לשנות דבר" • שחקן העבר איאן הולואיי: "הכדורגל הוא עולם הומופובי"
במפורד. מעודד לפתיחות בכדורגל האנגלי | צילום: רויטרס

חלוץ בפרמייר ליג: "לצאת מהארון בימינו לא צריך להיות סיפור גדול"

שחקן לידס יונייטד, פטריק במפורד, בראיון ל-BBC4, בטוח: "בחדר ההלבשה שלנו, אף אחד לא יתרגש מזה. זה לא צריך לשנות דבר" • שחקן העבר איאן הולואיי: "הכדורגל הוא עולם הומופובי"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

עולם הכדורגל המצ'ואיסטי מתקשה לקבל לאורך השנים את היות חלק מהשחקנים הומוסקסואלים, ואלה מגלים חשש גדול להיחשף, לפחות כל עוד הם פעילים.

בתוכנית בערוץ 4 של רשת BBC, ביקשו לחקור את הנושא, ובין המרואיינים היה חלוצה המוביל והפעיל של לידס יונייטד מהפרמייר ליג, פטריק במפורד, שהציג תמונה אחרת, לפחות לפי דעתו האישית.

"אני יודע שבחדר ההלבשה שלנו לא תהיה ליציאה מהארון של אחד השחקנים תגובה מיוחדת", אמר במפורד, "זה לא צריך להיות סיפור גדול בימים שלנו".

עוד אמר: "אני רוצה לומר לשחקנים שחוששים לעשות את הצעד הזה, שאין להם סיבה לדאגה, ואם הם צריכים לדבר על זה עם מישהו, אני כאן בשבילם.

"אני לא חושב שרק בגלל שכדורגלן יוצא מהארון זה צריך לשנות משהו. אנחנו עדיין נהיה חברים, דבר לא צריך להשתנות".

גם שחקן העבר, המנג'ר איאן הולוואיי, כיום בליגות הנמוכות, התראיין והבטיח לתמוך בכל כדורגלן שיעשה את הצעד הגדול, אך גם אמר: "בשיא הכנות, הכדורגל הוא עולם הומופובי. צריך לבנות אמון בנושא. אם בקבוצה שלי יהיה שחקן שיגיב לכך בשליליות, אזרוק אותו מהקבוצה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...