"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שון וייסמן כבש, ויאדוליד ניצחה 0:1 את חטאפה

החלוץ הישראלי פתח את 2021 עם שער בדקה ה-37, שסידר לקבוצתו עלייה מעל הקו האדום • כבש את שערו השלישי העונה • ויאריאל ניצחה 1:2 את לבנטה, 1:1 בין בטיס וסביליה

,עודכן
צילום: אי-אף-פי // שון וייסמן חוגג את שערו השלישי העונה, הערב

שער שלישי העונה של שון וייסמן העניק הערב (מוצ"ש) לריאל ויאדוליד ניצחון 0:1 על חטאפה שהעלה אותה מעל לקו האדום. הישראלי כבש בדקה ה-37 מבישול של קיקה, הוחלף בדקה ה-84 וגם נבחר לאיש המשחק.

עוד הערב: הדרבי של סביליה הסתיים ב-1:1 לאחר שנביל פקיר החמיץ פנדל עבור בטיס. ויאריאל גברה 1:2 על לבאנטה ועלתה למקום הרביעי בטבלה.

שון וייסמן חוגג את שערו השלישי העונה, הערב
שון וייסמן חוגג את שערו השלישי העונה, הערב
שון וייסמן באוויר. מתיל להתחמם // צילום: אי-פי
שון וייסמן באוויר. מתיל להתחמם // צילום: אי-פי

גרמניה:באייר לברקוזן פספסה הזדמנות לשוב זמנית לראש הטבלה כשהפסידה 1:2 לאיינטרכט פרנקפורט. נאדין אמירי העלה את הקבוצה של פטר בוס ליתרון, אך אמין יונס ושער עצמי של טפסובה הפכו את התוצאה.

אוניון ברלין ממשיכה להפתיע ואחרי שגברה 0:2 על ורדר ברמן משערים של שראלדו בקר וטאייו אווניווי עלתה הקבוצה מהמזרח למקום הרביעי בטבלה. מונאס דאבור שיחק 14 דקות בהפסד הופנהיים 1:3 לפרייבורג. תוצאות נוספות: קלן – אאוגסבורג 1:0, ארמיניה בילפלד – בורוסיה מנשנגלאדבך 1:0, הרטה ברלין – שאלקה 0:3.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר