"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גביע המלך: אתלטיק בילבאו הדיחה את ברצלונה, ריאל מדריד ברבע

איקר מוניאין השלים צמד עם פנדל מדויק בדקה ה-106 וסידר לקבוצה הבאסקית 2:3 משוגע, אחרי שפדרי שלח את המשחק להארכה בתוספת הזמן • הבלאנקוס לא ליקקו דבש מול אלצ'ה וניצחו 1:2 רק בהארכה

,עודכן
0השמעה
איקר מוניאין. השלים צמד שסידר לבילבאו מקום ברבע גמר הגביע, צילום: EPA

ספק הפתעה, ספק לא.אתלטיק בילבאו המוכשרתניצחה את ברצלונה בגביע המלך והעפילה על חשבונה לרבע הגמר בזכות 2:3 דרמטי בהארכה. גם ריאל מדריד תהיה שם עם 1:2 משלה מול אלצ'ה.

המשחק המשוגע בסן מאמס נפחתי עם שער מהיר מאוד של איקר מוניאין שכבש כבר אחרי שתי דקות והעלה את בילבאו ליתרון. בארסה לא אמרה נואש ופראן טורס השווה עבורה בדקה העשרים בדרך ל-1:1.
שתי הקבוצות המשיכו לחפש את השער המיוחל ורגע לפני ההארכה, הבאסקים גם מצאו אותו. איניגו מרטינז סידר לבילבאו 1:2 בדקה ה-86, אך עמוק בתוספת הזמן ורגע לפני השריקה, פדרי השווה ל-2:2 מדהים. הולכים להארכה.
פדרי. השמחה התחלפה בעצב בסיום, צילום: AFP,

ברצלונה עלתה ל-30 הדקות האחרונות בתחושת אופוריה גדולה, שכאמור התנפצה בדקה ה-106. ג'ורדי אלבה נגע בידו ברחבה, השופט הצביע על הנקודה הלבנה ואיקר מוניאין היה שם כדי להשלים צמד ולקבוע ניצחון דרמטי ומתוק לקבוצה הבאסקית.

עוד לפני ההתמודדות המטורפת בסן מאמס, נערך משחקה של הבלאנקוס אמש (חמישי). בתום 0:0 מאכזב ב-90 דקות, שתי הקבוצות הלכו להארכה ושם הכל החל להיות הרבה יותר מעניין.

בדקה ה-102 מרסלו קיבל כרטיס אדום והשאיר את ריאל בעשרה שחקנים. אלצ'ה ניצלה את היתרון המספרי וגונזאלו כבש דקה לאחר מכן. אך המילה האחרונה היתה של האורחת. איסקו (108) ואדן הזאר (115) סידרו מהפך מהיר לקרלו אנצ'לוטי, וקבעו 1:2 דרמטי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
הלך קשה, אבל ריאל מדריד תהיה ברבע הגמר, צילום: AFP,
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר