"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נס לא היה: פריז סן ז'רמן הדיחה את ברצלונה מליגת האלופות

הקטלאנים חלמו על מהפך אבל סיימו רק ב-1:1 מול הפריזאים (5:2 בסיכום) וסיימו את דרכם במפעל האירופי כבר בשמינית הגמר, לראשונה מאז 2007 • אמבפה כבש ראשון מהנקודה הלבנה (30), מסי איזן בבעיטה אדירה (37) אבל החמיץ מהנקודה הלבנה

,עודכן
צילום: AFP // אמבפה. כבר לא רק הדבר הבא

ברצלונה חלמה על מהפך מול פ.ס.ז' כמו ה-1:6 ב-2017, אך התקוות לחוד והמציאות לחוד. אחרי ה-1:4 של הצרפתים במשחק הראשון בקאמפ נואו, הערב (רביעי) בגומלין הקבוצות נפרדו בתיקו 1:1 שכולו ניצחון לקבוצה מפריז, שעלתה לרבע גמר ליגת האלופות.

ברצלונה פתחה את המשחק טוב יותר ולחצה על השער של פ.ס.ז' אלא שבניגוד גמור למהלך המשחק, לנגלה דרך על איקרדי ברחבה והשופט העניק פנדל למארחת. אמבפה לא התבלבל והעלה ל-0:1 את הצרפתים בדקה ה-30, והפך את המשימה של בארסה לקשה עוד יותר.

מסי הגיב מהר ובדקה ה-37 כבש שער אדיר בבעיטה לחיבורים שאיזן ל-1:1, וגם יכול היה להעלות את האורחת ליתרון בתוספת הזמן של המחצית הראשונה, אך קיילור נבאס עצר פנדל לא מוצלח של הפרעוש.

בסופו של דבר, ברצלונה נפרדת מהמפעל האירופי בשמינית הגמר לראשונה מאז עונת 2006/7 וכעת היא יכולה להתרכז בשני התארים המקומיים שעוד נותרו לה – בליגה היא בפיגור 63 נקודות בלבד מאחורי אתלטיקו מדריד המוליכה, ובגביע הספרדי מחכה לה אתלטיק בילבאו בגמר, שייערך בעוד קצת יותר מחודש.

אוהדי הכדורגל יצטרכו להתרגל לרעיון של רבע גמר ליגת האלופות ללא כריסטיאנו רונאלדו וליאו מסי. אולי אפשר להתנחם בעובדה שצמד העתיד של הענף - קיליאן אמבפה וארלינג הולאנד – הפכו בעונה הזו לדור ההווה, שכבר מספק תצוגות כדורגל גדולות ערב אחרי ערב.

אמבפה עושה 0:1 // צילום: AFP
אמבפה עושה 0:1 // צילום: AFP

הרכבים

פ.ס.ז':קיילור נבאס, אלסנדרו פלורנצי, מרקיניוס, פרסנל קימפמבה, לייבין קורזאבה, לאנדרו פארדס, אידריסה גיי, מרקו וראטי, יוליאן דרקסלר, קיליאן אמבפה ומאורו איקרדי.

ברצלונה:מארק-אנדרה טר שטגן, סרג’יניו דסט, אוסקר מינגסה, קלמנט לנגלה, פרנקי דה יונג, ג’ורדי אלבה, סרחיו בוסקטס, פדרי, ליאו מסי, אנטואן גריזמן ואוסמן דמבלה.

מסי מאזן ל-1:1 // צילום: AFP
מסי מאזן ל-1:1 // צילום: AFP

מהלך המשחק

30': גול!0:1 לפ.ס.ז'! אמבפה מדייק מהנקודה הלבנה אחרי הכשלה של לנגלה ברחבה. כרגע זה 1:5 בסיכום שני המשחקים.

37': גול!מסי מאזן ל-1:1 בבעיטה אדירה לחיבורים! בארסה צריכה עכשיו שלושה שערים כדי לכפות הארכה.

45+3:מסי יכול היה לעלות את ברצלונה ליתרון אבל קיילור נבאס לקח את הפנדל של הפרעוש.

טקס העברת השרביט? // צילום: רויטרס
טקס העברת השרביט? // צילום: רויטרס
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר