צילום: EPA // שחקני מנצ'סטר סיטי עם גביע הליגה

בפעם השמינית בתולדותיה: מנצ'סטר סיטי מחזיקת גביע הליגה

הסיטיזנס גברו 0:1 על טוטנהאם לעיני 8,000 צופים באצטדיון וומבלי • שער ניצחון דרמטי של אמריק לאפורט (82) סידר זכייה רביעית ברציפות לחבורה של פפ גווארדיולה

הראשון אך לא האחרון. מנצ'סטר סיטי זכתה הערב (ראשון) בתואר הראשון שלה לעונת 2020/21 לאחר שגברה 0:1 על טוטנהאם בגמר גביע הליגה. החבורה של פפ גווארדיולה בדרך הבטוחה לאליפות, וגם בליגת האלופות היא עדיין חזק במרוץ.

8,000 האוהדים שהגיעו לאצטדיון וומבלי חיכו 82 דקות לשער הראשון, עד שאמריק לאפורט נגח מקרוב אחרי כדור חופשי של קווין דה בריינה וקבע את תוצאת המשחק.

אוהדי הסיטי מאושרים בוומבלי // צילום: AFP
אוהדי הסיטי מאושרים בוומבלי // צילום: AFP

זוהי הזכייה הרביעית ברציפות של הסיטיזנס בגביע הליגה והשמינית שלהם אי פעם, ובכך השתוו לליברפול בראש טבלת הזוכות במפעל.

ביום רביעי החבורה של פפ גווארדיולה תתארח אצל פ.ס.ז' למפגש הראשון בחצי גמר ליגת האלופות, בניסיון להישאר על הדרך לעבר שלושה תארים בעונה.

לאפורט // צילום: AP
לאפורט // צילום: AP
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...