מנג'ר ויאריאל, אונאי אמרי, אישר שניוקאסל מעוניינת למנות אותו למאמנה החדש, אך אומר שקבוצת הפרמייר ליג טרם הגישה הצעה רשמית לספרדים. אמרי בן ה-49 הודה בעניין של המגפייז בשירותיו לאחר הניצחון של ויאריאל 0:2 על יאנג בויז אמש (שלישי) במסגרת המחזור הרביעי בשלב הבתים של ליגת האלופות, שעות ספורות לאחר דיווחים רבים הטוענים שהוא אמור להחליף את סטיב ברוס בסנט ג'יימס פארק.
"ניוקאסל גילתה בי עניין אבל אין הצעה", אמר אמרי, "אם היה, זה היה צריך להיות דרך המועדון. אני מרוכז בוויאריאל ומתכונן למשחק ביום ראשון מול חטאפה".
למאמן ארסנל לשעבר, שהוביל את ויאריאל לזכייה בליגה האירופית בעונה שעברה, יש סעיף שחרור על גובה שישה מיליון יורו בחוזה ואינו סוגר את הדלת באופן חד משמעי על חזרה לאנגליה. כשנשאל אם ישקול הצעה לעבור לניוקאסל אם יהיה הסכם בין שני המועדונים אמר: "במקרה כזה, הייתי מדבר עם הנשיא פרננדו רויג. הייתי מראה כבוד לסגל ולמועדון. אני לא סוגר או פותח דלתות, לא אמרתי לא לעניין".
כזכור, בתחילת החודש קרן ההשקעות של סעודיה השתלטה על ניוקאסל במטרה להפוך אותה לאחד המועדונים הגדולים ביבשת, בעסקה בשווי של קצת יותר מ-300 מיליון פאונד. סטיב ברוס פוטר זמן קצר לאחר מכן, וכעת אמרי נמצא בתוכניות הגדולות של השחורים – לבנים. ניוקאסל ממוקמת במקום אחד לפני האחרון בפרמייר ליג, ללא ניצחון ב-10 משחקי ליגה העונה כאשר בשבת הם ייצאו למשחק חוץ מול ברייטון.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו