בספרד מדווחים: ג'ורדי קרויף עשוי להחליף את קומאן בברצלונה
אחרי ה-0:3 הגדול של אלופת גרמניה, הקטלאנים מתחילים לחשוב על המאמן הבא ועל פי הדיווחים המועמד המוביל הוא אקס מכבי ת"א • קומאן בסיום המשחק: "באיירן הראתה לנו מי הקבוצה הטובה יותר"
Your browser doesn’t support HTML5 audio
האם מתקרבים לחילוף משמעותי על הקווים של ברצלונה? על פי דיווחים בספרד היום (רביעי), מעמדו של רונאלד קומאן התערער אחריההפסד 3:0 לבאיירן מינכןאמש, וכבר סומן מחליף אפשרי להולנדי.
המועמד המוביל כרגע להחליף את המאמן (אם יפוטר ועל פי דיווחים בלבד), הוא לא אחר מג'ורדי קרויף. בנו של אגדת הכדורגל יוהאן ואקס מכבי ת"א כמובן, עשוי לעמוד על הקווים של קבוצת הפאר, אך כל זאת תלוי כמובן בתוצאות הקרובות שישיג רונאלד קומאן יחד עם ברצלונה במסגרות השונות.
בתוך כך, קומאן התייחס לאחר התבוסה אתמול לתצוגה של השחקנים שלו: "כמובן שהיינו צריכים להיראות טוב יותר, אבל זה מה שיש לנו כרגע. "באיירן הראתה שיש לה קבוצה טובה יותר. יש הבדל בשחקנים. הם היו טובים יותר מאיתנו".

