איטליה הביסה, אנגליה ופולין נפרדו בתיקו דרמטי

אלופת אירופה התעללה בליטא עם חמישייה מהדהדת לשער של ארנסטס שטקוס • סזיימנסקי השווה בדקה ה-92 אחרי יתרון של הארי קיין • ההפתעה: ליכטנשטיין, שסחטה תיקו מארמניה

מויסה קן עם צמד נהדר , גטי אימג'ס
מויסה קן עם צמד נהדר, צילום: גטי אימג'ס

סבב המשחקים הנוכחי של מוקדמות המונדיאל באירופה ננעל הלילה (רביעי) עם 12 משחקים. בבולטים שבהם, איטליה הביסה את ליטא האומללה 0:5, פולין ואנגליה נפרדו בתיקו 1:1 דרמטי במיוחד, ספרד, גרמניה ובלגיה ניצחו.

בית ב'

קוסובו - ספרד 2:0. פאביו פורנאלס הבקיע בדקה ה-32 את הראשון של הספרדים והראשון שלו בנבחרת, פראן טורס הכפיל בדקה ה-90.

עוד בבית: יוון - שבדיה 1:2.

קוסובו - ספרד, צילום: AFP,

בית ג'

איטליה - ליטא 0:5. ניצחון מוחץ לאיטלקים, שכבשו רביעייה כבר במחצית הראשונה. מויסה קן עם צמד (29,11), אדגראס אוטקס עם שער עצמי (14), ג'יאקומו ראספדורי (24) וג'ובאני די לורנזו (54) אימללו את שוער הפועל ת"א ארנסטס שטקוס. 

עוד בבית: צפון אירלנד - שוויץ 0:0.

איטליה - ליטא, צילום: רויטרס,

בית ה'

בלארוס - בלגיה 1:0. דניס פראט (33) הבקיע את השער היחיד במשחק, שהיה גם לשער הניצחון.

עוד בבית: ווילס - אסטוניה 0:0.

בלארוס - בלגיה, צילום: רויטרס,

בית ט'

פולין - אנגליה 1:1. המשחק המסקרן של הערב הבטיח הרבה וכמעט גם לא קיים, אך כמה שהמשחק הזה נזיל. הארי קיין העלה את האורחת ליתרון בדקה ה-72, אך עמוק בתוספת הזמן דמיאן סזיימנסקי הבקיע מבישול של רוברט לבנדובסקי וקבע את תוצאת הסיום.

פולין - אנגליה, צילום: רויטרס,

עוד בבית: אלבניה - סן מרינו 0:5, הונגריה - אנדורה 1:2.

בית י'

איסלנד - גרמניה 4:0. גם הגרמנים לא ריחמו על יריביתם במשחק החוץ. סרג' נאברי (4), אנטוניו רודריגר (24), לירוי סאנה (56) וטימו ורנר (89) שלחו את האורחת לחגוג.

ארמניה - ליכטנשטיין 1:1. ההפתעה של הערב. הנבחרת הצנועה הצליחה לחלץ תיקו בדקה ה-80 (נואה פריק) מול היריבה מהמקום השני בבית. הנריק מחטיריאן (45) הבקיע ראשון לארמנים.

עוד בבית: צפון מקדוניה - רומניה 0:0.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
איסלנד - גרמניה, צילום: AP,
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר