זהבי מול אוסטריה. הדנים ינסו לעצור אותו | צילום: אלן שיבר

קספר יולמאנד: "ערן זהבי אחד מהחלוצים הלוהטים באירופה"

מאמן דנמרק מתכונן למפגש מול ישראל (שלישי, 21:45): "זו נבחרת איכותית, בעיקר בחלק ההתקפי. סולומון, דאבור וזהבי איכותיים מאוד. יהיה משחק גדול"

נבחרת דנמרק לא מקלה ראש לקראת המפגש מול ישראל מחר (שלישי, 21:45), כך עולה מדבריו של המאמן קספר יולמאנד, שהחמיא להתקפה הישראלית עם דגש מיוחד על ערן זהבי.

"אמרתי את זה גם כששיחקנו בישראל, אני חושב שהם היו טובים", אמר יולמאנד והוסיף: "שלישיית ההתקפה - סולומון, דאבור וזהבי - הם איכותיים מאוד. זהבי באמת לוהט עכשיו, והוא אחד מהחלוצים הכי חמים באירופה כרגע. זו נבחרת איכותית, בעיקר בחלק ההתקפי. הם לחצו אותנו חזק במשך 12-10 דקות בכל מחצית במפגש הקודם, כך שאני חושב שיהיה משחק גדול".

בהגנת דנמרק ינסו לעצור את זהבי, שכבש חמישה שערים בשני המשחקים האחרונים של הנבחרת, כאשר במאזנו 31 שערים - אחד פחות ממוטל'ה שפיגלר, גדול כובשי הנבחרת בכל הזמנים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

דנמרק מגיעה במאזן מושלם של חמישה ניצחונות ו-15 נקודות, והיא תנסה להישאר מושלמת גם במשחק האחרון של החלון הנוכחי. במפגש הקודם הדנים ניצחו 0:2 בישראל, משערים של מרטין בריית'ווייט ויונאס ווינד, אלא שחלוץ ברצלונה לא יהיה כשיר למשחק הקרוב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...