נאסר אל-חאליפי | צילום: AP

"אוהבים משחקים גדולים": אל-חאליפי ופ.ס.ז' מוכנים למנצ'סטר סיטי

גם העונה, הגרלת שלב הבתים של ליגת האלופות זימנה מפגשי ענק • במוקד: הפריזאים ראש בראש עם אלופת אנגליה, באיירן מינכן וברצלונה באותו הבית • הבעלים של פ.ס.ז': "נהיה מוכנים"

הגרלת שלב הבתים של ליגת האלופות התקיימה אתמול (חמישי) וכהגרלה סידרה לנו מפגשי-ענק שלא יביישו אף שלב נוק אאוט.

מנצ'סטר סיטי ופ.ס.ז' ייפשו בבית א' לצמד מפגשים מרתקים, אולי יותר מאי פעם. אחרי שהרומן של הפריזאים וקיליאן אמבפה נגמר, ואחרי שכריסטיאנו רונאלדו סיכם את תנאיו באלופת אנגליה, שחזור חצי הגמר אשתקד יהיה במוקד.

הבעלים של פ.ס.ז' נאסר אל חאליפי מוכן: "ליגת האלופות היא תחרות ברמה גבוהה מאוד. הטובה ביותר בעולם למועדונים. אם אנחנו רוצים להגיע הכי רחוק שאפשר, אנחנו צריכים לנצח בכל משחק ולעבוד קשה. ההגרלה הזו נותנת לנו מוטיבציה. אנחנו רוצים משחקים מסוג כזה, אוהבים את המפגשים הגדולים האלה. מנצ'סטר סיטי היא אחד המועדונים הטובים בעולם, אבל אנחנו נהיה מוכנים אליהם".

גם לקפטן באיירן מינכן מנואל נוייר היה מה להגיד על היריבה ברצלונה: “אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לטעות עם הקבוצה הזו, כולם יריבים חזקים מאוד. ברצלונה עדיין פה וזו תהיה משימה מאוד קשה גם בלי מסי".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
מנואל נוויר. "יהיה לנו קשה, גם שלברצלונה אין את מסי", צילום: AP,
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...