אמת או שקר?
דיווח: רונאלדו ביקש לא לפתוח בהרכב כדי לשקול את עתידו, ביובנטוס מכחישים
הפורטוגלי ככל הנראה רוצה לעזוב את הגברה הזקנה עוד הקיץ ולאור זאת לא נכלל ב-11 לקראת המשחק מול אודינזה • פ.ס.ז' ומנצ'סטר סיטי עדיין המועמדות המובילות לקלוט את הכוכב • סגן נשיא המועדון פאבל נדבד הכחיש בכל תוקף: "זו החלטה משותפת, הוא איתנו במאה אחוז"
,עודכן
0השמעה
בדרך לעזוב אחרי 3 עונות? על פי הדיווחים, רונאלדו ביקש שלא לעלות ב-11 של יובנטוס לקראת המשחק מול אודינזה במסגרת המחזור הראשון בליגה האיטלקית, בשל מחשבות על עתידו בקבוצה.
הפורטוגלי, כבר נקשר ללא מעט קבוצות שרוצות אותו בשורותיהן עוד הקיץ, ביניהן מנצ'סטר סיטי ופ.ס.ז'. היום (ראשון) כאמור, קיבלנו כנראה עוד אבן דרך במסלול העזיבה של הכוכב הגדול את הגברת הזקנה, אחרי 3 עונות בהן כבש למעלה מ-100 שערים במדיה.
גם ריאל מדריד ומנצ'סטר יונייטד היו בתמונה, אך הן כבר ירדו מן הפרק. בשבוע שעברפרסם רונאלדובחשבון האינסטגרם שלו פוסט זועם, בו טען כי התקשורת וגורמים נוספים משתמשים בשמו וקאמבק אפשרי לריאל מדריד - כבר לא יהיה, כשאפילו מאמן הבלאנקוס קרלו אנצ'לוטיטען שרונאלדו לא יחזור.
מיד לאחר הדיווח מיהר להגיב סגן נשיא המועדון ושחקן העבר פאבל נדבד ולהכחיש בכל תוקף: "החלטנו יחד עם רונאלדו שלא יפתח. זה נורמלי. הוא איתנו ב-100 אחוז".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנוCristiano Ronaldo will be on the bench for Udinese-Juventus. Official. 🚨🇵🇹#Ronaldo
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano)August 22, 2021
He’s NOT starting - it was a precise request from Cristiano because he hopes to find a solution on the market in the next days.
But Juventus have received NO official bids yet for Cristiano.pic.twitter.com/sQ0z3rO1Bk
