קפטן הפועל תל אביב לשעבר התפטר: "אם ירצה, נחזיר אותו מייד"

מיכאי פינטילי החליט לעזוב את תפקידו ביוון מסיבות אישיות • בעלי סטיאווה בוקרשט ג'יג'י בקאלי מוכן לקבל אותו חזרה: "למרות שלא היה לו טוב כשהוא עזב" • הרומני, כיום בן 41, שיחק חצי עונה אצל האדומים וענד את הסרט

מיכאי פינטילי. שיחק חצי עונה בהפועל תל אביב | צילום: אלן שיבר

מיכאי פינטילי, קפטן הפועל תל אביב לשעבר, משמש כיום כעוזר מאמן. לאחרונה התפטר מתפקידו בלבדיאקוס היוונית וכעת קיבל הצעה לחזור לסטיאווה בוקרשט, הקבוצה בשורותיה כיכב כקפטן ושאצלה התחיל את הקריירה שלו על הקווים.

פינטילי עזב את סטיאווה במהלך העונה שעברה יחד עם המאמן הקפריסאי אליאס חרלאמבוס. הקיץ האחרון מונה למאמן לבדיאקוס והרומני הצטרף אליו. אלא שלאחרונה הוא התפטר מסיבות אישיות, ולמרות שהצהיר כי החלטתו אינה קשורה לחילופי המאמנים בסטיאווה - ההצעה לא איחרה להגיע.

ג'יג'י בקאלי, הבעלים הצבעוני והשנוי במחלוקת של סטיאווה, לא אהב את ההחלטה של פינטילי לעזוב יחד עם חרלאמבוס, אך הוא מוכן לקבל אותו חזרה למועדון אם המאמן החדש לאורנציו רגקאמפף, שחזר לקבוצה אחרי כמעט עשור, ירצה בכך.

ג'יג'י בקאלי | צילום: רויטרס

"אם רגקאמפף ירצה, ניקח אותו מייד. למרות שלא היה לפינטילי טוב כשהוא עזב, אבל נראה מה רגקאמפף יגיד", אמר בקאלי ב"דיגי ספורט". סטיאווה, קבוצתם של עופרי ארד והאקסים של ליגת העל דילן בטובינסיקה וארנולד גריטה, פתחה רע את העונה ונמצאת רק במקום ה-11.

פינטילי, בן 41 כיום, שיחק בעמדת הקשר האחורי ובילה חצי עונה בהפועל ת"א. הוא הגיע בקיץ 2015 וחתם לשלוש שנים, אך כבר בינואר חזר לרומניה ושיחק בסטיאווה עד הפרישה ב-2020. מאז שימש כעוזר מאמן במועדון, עד שהקיץ הצטרף ללבדיאקוס - אותה הספיק לעזוב.

עופרי ארד חוגג עם שחקני סטיאווה בוקרשט | צילום: FCSB
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...