"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ב-510 מיליון יורו: ברצלונה קיבלה החלטה

אלופת ספרד שוב תעזוב את קאמפ נואו בתחילת העונה הבאה לשם המשך השיפוצים, ומצפה לחזור תוך חצי שנה • לצורך העבודות אושרה הלוואת ענק, שעשויה להגדיל את החוב הכולל של המועדון לכ-2.6 מיליארד יורו

0השמעה
ראפיניה ולאמין ימאל , AFP
ראפיניה ולאמין ימאל | צילום: AFP

ברצלונה תיאלץ לעזוב שוב את הקאמפ נואו במהלך עונת 2027/28, כחלק מהעבודות להשלמת שדרוג האצטדיון. סגן נשיא המועדון, פרן אוליבה, אמר באסיפה הכללית כי הקבוצה תשלים את עונת 2026/27 בקאמפ נואו, ולאחר מכן תשוב לשחק באצטדיון המונז'ואיק למשך כחצי עונה. היעד של המועדון הוא לחזור לאצטדיון בינואר 2028.

הסיבה לעזיבה הנוספת היא בניית גג הקאמפ נואו. לפי התכנון, עבודות הגג צריכות להתבצע מתוך האצטדיון, ולכן חומרי הבנייה יוצבו באזור המגרש. אוליבה אמר כי העבודות צפויות להתחיל לאחר משחק הבית האחרון של העונה בחודש מאי.

הקאמפ נואו המחודש | צילום: AFP

ברצלונה כבר סיכמה עם עיריית ברצלונה על חזרה לאצטדיון האולימפי לואיס קומפאניס, שבו שיחקה במשך תקופה ארוכה מאז עזבה את הקאמפ נואו במאי 2023. הקבוצה שיחקה שם לאורך עונות 2023/24 ו-2024/25, בעקבות העיכובים בעבודות.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

בינתיים, הקיבולת בקאמפ נואו המחודש גדלה לכ-62 אלף מקומות, לאחר השלמת היציעים במפלסים הראשון והשני. הקיבולת צפויה לגדול בהדרגה עם פתיחת המפלס השלישי. עם החזרה בינואר 2028 מקווה ברצלונה להגיע לכ-95 אלף מקומות, בעוד שהקיבולת הסופית המתוכננת עומדת על 105 אלף.

לאמין ימאל וראפיניה | צילום: AP

העלויות ממשיכות לטפס

במקביל לעבודות, חברי המועדון אישרו הלוואה נוספת של 510 מיליון יורו. 300 מיליון יורו מתוכה מיועדים להמשך עבודות הבנייה בקאמפ נואו, ו-210 מיליון יורו נוספים לצרכים תפעוליים של המועדון.

כתוצאה מכך, תקציב פרויקט אספאי בארסה כבר הגיע ל-1.8 מיליארד אירו - פי שלושה מהתקציב המקורי של 600 מיליון אירו שאושר ב-2014. לפי ה"אתלטיק", החוב הכולל של ברצלונה עשוי להגיע ל-2.6 מיליארד יורו.

העיכובים כבר גבו מחיר נוסף. ברצלונה מסרה כי הוציאה 17 מיליון יורו על הוצאות תפעוליות ועוד 24 מיליון יורו על השקעות הקשורות לעבודות, בזמן שהשהייה מחוץ לקאמפ נואו גם מנעה מהמועדון הכנסות גבוהות יותר מהאצטדיון המחודש.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ברצלונה ולאמין ימאל מגיעים לבאזל ומתקבלים בתשואות // FC Barcelona
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר