לא כך כריסטיאנו רונאלדו לפתוח עונה בליגת האלופות של אסיה. אל נאסר וכוכבה הפורטוגלי הובסו הערב (שלישי) 4:0 במחזור הפתיחה של המפעל היבשתי בידי אל עין, הקבוצה מאיחוד האמירויות שאותה מאמן ולדימיר איביץ', מאמן מכבי תל אביב לשעבר.
כפי שקרה לו בהרבה מגרשים במדינות רבות לאורך הקריירה, גם באיחוד האמירויות רונאלדו זכה ל"טיפול" מהקהל המקומי. האוהדים קראו לעברו "מסי, מסי" גם בחימום גם במשחק, שבמהלכו היה ברור שרונאלדו בדרך להפסד.
רונאלדו קיבל טיפול בתחילת המשחק מחשש לפציעה, לפני שחזר למגרש תוך זמן קצר. בהמשך הערב הוא נראה מתוסכל במספר הזדמנויות, וזה היה אחד מאותם ימים שבו פשוט כלום לא הולך.
גיבור הניצחון היה חוסיין רחימי, שהבקיע את שני השערים הראשונים בדקות ה-25 וה-63. בדקה ה-72 אחיו, סופיאן רחימי, כבש את השער השלישי, ואת הצגה חתם בדקה ה-85 החלוץ היווני יורגוס יאקומאקיס.


