רוי רביבו קיבל שבחים: "לא נרתע מהאווירה"

המגן הישראלי ערך את הופעת הבכורה בהרכב אלצ'ה והשלים 90 דקות ב-1:1 עם אתלטיק בילבאו • בעיתונות המקומית התרשמו: "שיחק בצורה הגנתית טובה במיוחד, ניסה ליצור מצבים" • בשלישי: ריאל מדריד מגיעה

רוי רביבו (מימין) עם חבריו , Getty Images
רוי רביבו (מימין) עם חבריו | צילום: Getty Images

כמעט 30 שנה בדיוק עברו מאז הופעת הבכורה בהרכב של חיים רביבו בליגה הספרדית במדי סלטה ויגו. אמש (שבת), בנו רוי עלה לראשונה בהרכב של אלצ'ה הספרדית, שהצליחה להוציא 1:1 בחוץ מאתלטיק בילבאו והרוויחה נקודה חשובה במאבקי ההישארות בהם היא צפויה להיות לאורך כל העונה.

רביבו, עם מספר 3 על הקו, פתח את המשחק כמגן בקו של 5 שחקנים, אולם לאחר מכן הקבוצה עברה למערך של 4-1-4-1 בו אלצ'ה כולה נראתה יותר טוב. המגן השמאלי השלים את כל 90 הדקות וכמעט הצליח לסדר את השער השני של קבוצתו עם הגבהה מתוך הרחבה, אבל בסופו של דבר זה לא צלח.

רוי רביבו ושחקני אלצ'ה חוגגים | צילום: EPA

באתר "todo alicante" הספרדי נתנו לרביבו את הציון 6 וכתבו: "הופעת הבכורה שלו ומבחן חשוב בסן מאמס. הוא שיחק בצורה הגנתית טובה במיוחד ולא נרתע מהאווירה. היו לו מעט הזדמנויות בהתקפה מכיוון שאלצ'ה בילתה זמן רב ללא יכולת להתבסס בחצי המגרש של היריבה, למרות שכאשר התפנה מקום הוא ניסה ליצור מצבים".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בעוד יומיים תחכה לאלצ'ה אחת המשוכות הקשות ביותר שקיימות בליגה הספרדית, ואפילו בעולם. ריאל מדריד, שנמצאת גם היא בכושר טוב וניצחה 1:4 את ראיו וייקאנו אמש, תגיע לאצטדיון באלצ'ה במפגש בין המקום השני למקום ב-19 בטבלה. רביבו, אם ישחק, יפגוש לראשונה את הבלאנקוס וינסה לעצור בקו הימני את ארדה גולר, יאן דיומנדה ודנזל דאמפריס.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר