"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דיווח דרמטי: פריצת דרך משמעותית בנוגע לעתידו של מנור סולומון
הישראלי בדרך ליעד חדש-ישן? • לפי ה"קוריירה דלו ספורט" האיטלקי, פיורנטינה עדיין מעוניינת בשחקן, אך דורשת אותו בחצי מהמחיר המקורי שטוטנהאם דורשת • לראשונה, התרנגולים מוכנים לשמוע על המחיר המבוקש: "הביעה נכונות לנהל מו"מ"
מנור סולומון חוגג במדי פיורנטינה. צילום: Getty Images

דיווח דרמטי: פריצת דרך משמעותית בנוגע לעתידו של מנור סולומון

הישראלי בדרך ליעד חדש-ישן? • לפי ה"קוריירה דלו ספורט" האיטלקי, פיורנטינה עדיין מעוניינת בשחקן, אך דורשת אותו בחצי מהמחיר המקורי שטוטנהאם דורשת • לראשונה, התרנגולים מוכנים לשמוע על המחיר המבוקש: "הביעה נכונות לנהל מו"מ"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

הקיץ מתקדם, ועתידו של מנור סולומוןעדיין במרכז העניינים.מאחר והוא לא צפוי להישאר בטוטנהאם, השאלה הגדולה היא מה יהיה היעד הבא שלו - ולפי דיווח דרמטי באיטליה, נרשמה היום (שלישי)פריצת דרך משמעותיתבנושא.

ב"קוריירה דלו ספורט", מהעיתונים המובילים באיטליה, טוענים שפיורנטינה, שעובדת חזק על מנת לחזק את הסגל שלה לעונה הבאה, עדיין מעוניינת להחזיר את כוכב נבחרת ישראל לפירנצה, אך קובעים כי "טוטנהאם הוטספר תצטרך להפחית בחצי את המחיר שהיא דורשת עבורו כדי לאפשר לפיורנטינה להחתימו באופן קבוע כבר הקיץ".

כאמור, עד כה טוטנהאם דרשה על מנור סולומון כ-10 מיליון יורו, סכום שבהחלט הגביל את פיורנטינה שנמצא במצב כלכלי לא מזהיר. אבל כעת, יכול להיות שהתרנגולים יסכימו להתפשר.

מנור סולומון חוגג בטירוף. פיורנטינה תרכוש אותו בחצי מחיר?, צילום: AP

"תרחיש כזה בהחלט אפשרי"

"כדי שהמעבר יקרה, טוטנהאם תצטרך להפחית את דרישתה ל-10 מיליון יורו, הסכום שעליו סוכם במקור עם פיורנטינה במסגרת עסקת ההשאלה. כעת, נראה כי תרחיש כזה בהחלט אפשרי, מאחר וטוטנהאם כבר הביעה נכונות לנהל משא ומתן על המחיר החדש שפיורנטינה דרשה".

כמו כן, הם מסבירים כי "מנהל הכדורגל של פיורנטינה, פאביו פאראטיצ'י, מחפש שחקני כנף, כאשר הקבוצה תזדקק לארבעה כאלה אם מנור סולומון לא יחזור", וזו עוד סיבה שהם מעדיפים להשאיר את המוכר והטוב.

מנור סולומון, צילום: Getty Images

לבסוף, הם סיכמו: "פיורנטינה רוצה לצרפו, אך זקוקה לעזרתה של טוטנהאם כדי להשלים את העסקה. כשנותרו לו שנתיים בחוזהו, נראה כי יש היגיון בכך שהספרס יסכימו למכור אותו. מה שנותר לשני המועדונים זה לשבת למשא ומתן ולגבש עסקה שתתאים לכל הצדדים ותאפשר לפיורנטינה להשלים את רכישתו של סולומון".

כאמור, סולומון הצטרף לטוטנהאם בהעברה חופשית בשנת 2023, אך מאז בילה בעיקר בהשאלות ללידס, ויאריאל ופיורנטינה. בתקופה זו רשם שש הופעות בלבד במדי התרנגולים, ו-280 דקות משחק על כר הדשא בסך הכל.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...