ראיסה בליני, דוגמנית וכוכבת תוכן למבוגרים מאיטליה, הגיעה למשחק בין אורוגוואי לכף ורדה במיאמי בלבוש שעורר תשומת לב רבה ברשתות החברתיות. חלק מהאוהדים תקפו את הופעתה וטענו כי מדובר במראה שאינו מתאים לאירוע משפחתי.
בליני, בת 37 מאיטליה, הגיעה לאצטדיון במיאמי כשהיא לובשת מכנסי ג'ינס קצרים וצעיף של המונדיאל, ובהמשך נצפתה ביציעים עם גופייה בעלת מחשוף עמוק. אגב, מחוץ לאצטדיון הדוגמנית הופיעה בלבוש מינימלי עוד יותר.
"אין סיכוי שהיו צריכים לאפשר דבר כזה במרחב ציבורי", כתב אחד הגולשים. אחר הוסיף: "אנשים מגיעים עם הילדים שלהם למשחקים האלה. צריך למנוע כל סוג של עירום או לבוש חושפני בתוך ומחוץ לאצטדיון". גולש נוסף תהה כיצד בכלל הורשתה להיכנס למתחם.
עבדה כדיילת על יאכטות
בליני עבדה במשך כחמש שנים כדיילת על יאכטות יוקרה, שם פגשה אנשי עסקים, סלבריטאים ומיליארדרים מרחבי העולם. בשנים האחרונות עברה לתעשיית התוכן למבוגרים וצברה קהל עוקבים גדול ברשתות החברתיות.
במקביל לסערה ביציעים, כף ורדה המשיכה את הטורניר המרשים שלה וסיימה ב-2:2 מול אורוגוואי. לאחר שהפתיעה במחזור הקודם עם תיקו מול ספרד, הנבחרת האפריקאית התקרבה משמעותית להעפלה לשלב הנוקאאוט של המונדיאל.


