העיתונאי האיטלקי ניקולו סקירה מדווח כי ענאן חלאילי סיכם את תנאיו בנאפולי. מדובר בחוזה לחמש עונות, עד שנת 2031, שמבסגרתו שחקן נבחרת ישראל ירוויח 1.5 מיליון יורו לעונה. עם זאת, יש עוד כברת דרך לעשות עד שניתן יהיה לברך על עסקה.
סקירה הוסיף כי רק עכשיו נאפולי מוכנה להגיש הצעה ראשונה לקבוצתו הנוכחית של חלאילי, אוניון סן ז'ילואז הבלגית. ולדבריו, ההצעה הראשונית תעמוד על 15 מיליון יורו.
מעבר לכך, גם עיתונאי ההעברות המוביל פבריציו רומאנו התייחס לעתידו של הישראלי. לדבריו, חלאילי הוא המגן הימני המועדף על המועדון, כשאחריו ברשימה נמצא דודו מפיורנטינה. המנהל הספורטיבי ג'ובאני מאנה רואה בחלאילי פתרון אידאלי לעמדה.
מכבי חיפה מחזיקה ב-15% מכרטיסו של חלאילי. מדובר בסכום שיתווסף ל-7.5 מיליון שכבר קיבלו מהבלגים בקיץ 2024.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
