הפלופ ממכבי חיפה ירד ליגה - וקיבל הארכת חוזה
אלכסנדר סטנוייביץ' אימן את הירוקים כמה חודשים בעונת 2014/15 • כיום הוא מאמן את פתיח קרגומורק, אך למרות שלא הציל אותה מירידה תוגמל בחוזה חדש • "צעד חשוב לעבר החזרה שלנו בעונה הבאה"
,עודכן
0השמעה
הקדנציה של אלכסנדר סטנוייביץ' במכבי חיפהתיזכר ככישלון חרוץ. המאמן הסרבי הגיע כהבטחה גדולה בתחילת עונת 2014/15, אבל פוטר כבר אחרי מספר חודשים, לאחר 15 משחקי ליגה מאכזבים מאוד. כיום, כשהוא בן 52, סטנוייביץ' מצא את מקומו בפתיח קרגומורק הטורקית.
הוא הגיע לאיסטנבול בתחילת 2026 לקבוצה שהייתה בדרך הבטוחה לליגה השנייה. תחת סטנוייביץ' קרגומורק הצליחה לחזור מעט לעצמה ונכנסה למאבק הישרדות סוער, אולם זה לא עזר לה והבור היה עמוק מדי. בשבת האחרונה הקבוצה ירדה ליגה כשהיא במקום האחרון.
אולם במועדון מרוצים מאוד מהעבודה של סטנוייביץ'. הקבוצה סיימה את העונה עם רצף של תיקו ושלושה ניצחונות וההנהלה רואה בסרבי כאיש שיוכל להחזיר אותם לליגה הראשונה כבר בעונה הבאה. לשם כך, הם החליטו לתגמל אותו בחוזה חדש והוא יאמן את קרגמורוק גם ב-2026/27.
"הארכנו חוזה למאמן שלנו, זהו צעד חשוב לקראת המטרה של חזרה לליגה הבכירה בעונה הבאה. אנו מקווים שההסכם יהיה לטובת המועדון וקהילת הספורט שלנו ומאחלים לצוות האימון הצלחה רבה", נאמר בהודעה הרשמית. סטנוייביץ' יתחיל כעת בבניית הסגל לעונה הבאה.
הסרבימזוהה בעיקר עם פרטיזן בלגרדאותה אימן בשלוש קדנציות שונות, האחרונה שבהן בעונה שעברה. במכבי חיפה רשם רק שישה ניצחונות ב-15 מחזורים, לעומת שמונה הפסדים ותיקו בודד. הוא פוטר אחרי הפסד 3:1 מול בית"ר ירושלים במחזור ה-15 של ליגת העל.

