מול נציג מנאפולי ביציע: ענאן חלאילי בישל - וזכה בגביע הבלגי
אחרי האליפות בעונה שעברה, שחקן הכנף הישראלי השלים תואר שני במדי אוניון סן ז'ילואז • הוא בישל בצורה נהדרת את השער הראשון, בדרך ל-1:3 על אנדרלכט בהארכה • רומלו לוקאקו, שעשוי לשתף איתו פעולה באיטליה בעונה הבאה, הגיע כאורח כבוד של היריבה
ענאן חלאלי ממשיך לכבושאת בלגיה. אחרי שזכה עם אוניון סן ז'ילואז באליפות בעונה שעברה, הערב (חמישי) הוא השלים תואר שני במדים הצהובים-כחולים, כאשר סיפק בישול נהדר בדרך ל-1:3 על אנדרלכט בהארכה בגמר הגביע.
עד הדקה ה-74 התוצאה הייתה מאופסת, אבל אז שחקן הכנף הישראלי השתלט על כדור לא קל בצד ימין וסיפק מסירת רוחב נהדרת - אליה הגיע קווין מק-אליסטר ושלח את הכדור פנימה. אנדרלכט אמנם השוותה בדקה ה-81. אבל סן ז'ילואז כבשה פעמיים בהארכה, והבטיחה את התואר. חלאילי יש לציין, הוחלף בדקה ה-106.
מי שצפה במשחק מהיציע היה לא אחר מרומלו לוקאקו - שעשוילשתף עם הכוכב הישראלי פעולה במדי נאפוליהאיטלקית בעונה הבאה, במידה והחלוץ הבלגי ואכן יישאר במועדון ושחלאילי יירכש באופן סופי.
למשחק הערב הוא הגיע כאורח כבוד של המפסידה, לאחר שחזר לאץ מולדתו על מנת להחלים מהפציעה ממנה הוא סובל ולהיות כשיר למונדיאל. אולי הוא התאכזב מהתוצאה, אך לפחות ראה את חברו הפוטנציאלי לקבוצה לעתיד מככב.
באתר הבלגי "Les Sports +" נתנו לישראלי את הציון 7, מהגבוהים בקבוצה, וכתבו: "הוא היה פעיל לא פעם אחרי ההפסקה - כמו במהלך שהוביל לשער הראשון, בו הוא סיפק בישול נהדר למק-אליסטר". ב-"FotMob" בחרו בו כמצטיין ההתמודדות עם ציון של 8.4.
כאמור, רומלו לוקאקו ביצע את הפריצה שלו במדי אנדרלכט כשהיה צעיר, עד שנרכש על ידי צ'לסי בעונת 2011/12 תמורת 15 מיליון יורו והפך לאחד החלוצים הטובים אך מושמצים באירופה.

![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)
