"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ההחלטה השערורייתית לטובת הקבוצה האנטישמית: "מגעיל, לא מציאותי"

סלטיק, שנמצאת במאבק אליפות צמוד במיוחד בסקוטלנד, ניצלה בזכות החלטה להעניק לה פנדל מפוקפק בתוספת הזמן מול מאת'רוול • גארי ליניקר, שמחזיק בדעות דומות על ישראל כמו הסקוטים, תקף: "החלטת ה-VAR הגרועה ביותר שראיתי"

,עודכן
0השמעה
שחקני סלטיק. צילום: Getty Images

סלטיק הפכה לאויבת האומה בישראל בעקבות התמיכה בעם הפלסטיני מאז טבח 7 באוקטובר והיחס המכפיר לליאל עבדה בזמן ששיחק שם, אבל כעת היא הפכה גם לאויבת העם הסקוטי לאחר שניצלה מאיבוד האליפות במחזור האחרון עם החלטת VAR שערורייתית, בה קיבלה פנדל בתוספת הזמן וניצחה 2:3 את מאת'רוול.

ההחלטה הגיעה לאחר ששחקן מאת'רוול, סם ניקולסון, עלה לנגיחה ברחבה והתרומם עם ידו שהייתה מעל ראשו. למרות שנראה בוודאות כי הכדור פוגע בראשו של ניקולסון, ה-VAR קרא לשופט וטען כי הייתה נגיעה ביד ברחבה ולכן סלטיק צריכה לקבל פנדל. הפרשן ואגדת הכדורגל האנגלי בעבר, גארי ליניקר, תקף: "זו החלטת ה-VAR הגרועה ביותר שראיתי בחיי, ויש הרבה תחרות. יוצא דופן בהתחשב בנסיבות".

גארי ליניקר,צילום: AP

גם מאמן מאת'רוול, ינס ברטל אסקו, זעם בסיום: "חשבתי שזה היה רגע מאוד לא מציאותי. אני לא רואה שום דרך בכל העולם שזה יכול להיות פנדל. לא ראיתי קשר ליד, אבל אם זה היה זה משום ששחקן סלטיק דחף לו את היד לשם. חבל שמשחק טוב מוכרע ככה".

היריבה של סלטיק בשבת תהיה הארטס, שנמצאת במקום הראשון במרחק של נקודה בודדת בפסגה. המשמעות היא ברורה: אם תנצח או תצא עם תוצאת תיקו, היא תהיה הקבוצה הראשונה מאז אברדין של אלכס פרגוסון מזה 40 שנה שזוכה באליפות שהיא לא סלטיק או ריינג'רס. אם תפסיד, הרצף יימשך.

מרטין אוניל. קבוצתו ניצלה בנס,צילום: PA via AP

"החלטה כל כך גרועה"

הארטס הייתה יכולה להתחיל לחלום על אליפות כבר אתמול, שכן הפרש השערים מסלטיק היה עומד על 5 שערים, אבל הפנדל בסיום הרס את החגיגות.

מאמן הקבוצה, דרק מקינס, התייחס גם כן להחלטה השערורייתית: "אני מרגיש שזה אנחנו נגד כולם. אני נהיה יותר ויותר מאוכזב מההחלטות שהשופטים שלנו מקבלים. זו החלטה כל כך גרועה. כשראיתי את זה הייתי צריך לשאול 'מה אני מחפש כאן'? די, זה מגעיל".

מאמן הארטס אמר שהוא רוצה להשתמש בתחושת חוסר הצדק כדי לחזק את שחקניו בפארקהד, שם הארטס תחפש תואר סקוטי ראשון מזה 66 שנה. "האצטדיון יהיה מדהים, משחק כזה ובמה מתאימים לנו ויש לנו מאזן טוב נגד סלטיק", אמר, "זה יהיהמושלם לכדורגל הסקוטי. הדרמה, ההתרגשות, אור הזרקורים, אי אפשר לתאר את זה טוב יותר. אנחנו מצפים לזה. אנחנו לא יכולים לחכות למשחק".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
שחקני הארטס מתוסכלים. ראו את האליפות בידיים,צילום: רויטרס
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר