פפ גווארדיולה ודניאל פרץ. צילום: AP, EPA

פפ גווארדיולה סיפק לדניאל פרץ בשורה מעודדת: "נצטרך לראות"

המאמן הספרדי שיתף במסע"ת כי רודרי, שנפגע מול ארסנל, עלול להחמיץ בנוסף למשחק הליגה הקרוב גם את חצי גמר הגביע האנגלי מול סאות'המפטון • בספרד ניתחו: "הוא בהחלט הטיל ספק בזמינותו" • וגם: השופט ששובץ לנהל את ההתמודדות ומאזן הקבוצות תחתיו

[object Object]

סאות'המפטון ודניאל פרץ נכנסים לשבוע החשוב ביותר שלהם העונה, ואף בשנים האחרונות. אחרי המשחק שלהם הערב (שלישי) מול בריסטול סיטי, כל תשומת הלב שלהם תהיה על חצי גמר הגביע האנגלי מול מנצ'סטר סיטי (שבת) ואחריו על המשחק מול איפסוויץ' - היריבה הישירה שלהם על המקום שמוביל ישירות לפרמייר ליג.

לקראת המפגש ההיסטורי בוומבלי מול החבורה של פפ גווארדיולה, המאמן הספרדי ניגש למסע"ת של קבוצתו לקראת משחק הליגה מול ברנלי, וסיפק בשורה שעשויה להיות מעודדת במיוחד עבור הקדושים - כשטען שרודרי, שנפגע מול ארסנל, עלול להחמיץ את ההתמודדות.

"אני לא חושב שרודרי יהיה מוכן למחר", אמר לקראת משחק הליגה, אך הוסיף בפסימיות ברורה: "נצטרך לראות איך מצבו יהיה נראה לקראת חצי גמר הגביע האנגלי נגד סאות'המפטון ולקראת שאר המשחקים הקרובים".

רודרי כאוב. עשוי להחמיץ את המשחק נגד סאות'המפטון, צילום: AFP

ב"מונדו דפורטיבו הספרדי הוסיפו וניתחו: "הוא (פפ גווארדיולה) בהחלט הטיל ספק בזמינותו של רודרי למשחק הגביע בסוף השבוע. זוהי נסיגה עבור מנצ'סטר סיטי בחלק האחרון של העונה, שבו היא שואפת לזכות בפרמייר ליג ובגביע". בנוסף, חשוב לציין כי גם הבלם הפצוע רובן דיאש ייעדר משני המשחקים הקרובים של הסיטיזנס.

נקבע השופט להתמודדות

בנוסף, מי ששובץ לשפוט את המפגש בין השוער הישראלי לארלינג האלנד וחבורתו הוא קרייג פאוסון, שופט פרמייר ליג בכיר ומנוסה.

המאזן של מנצ'סטר סיטי תחת השופט עומד על 22 ניצחונות, 4 תוצאות תיקו ו-5 הפסדים ב-31 משחקים, בעוד המאזן של סאות'המפטון במשחקים שבניהולו עומד על 10 ניצחונות, 7 תוצאות תיקו ו-6 הפסדים ב-23 משחקים.

השופט קרייג פאוסון. ינהל את המפגש בחצי הגמר בין סאות'המפטון למנצ'סטר סיטי, צילום: רויטרס
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

דניאל פרץ וסאות'המפטון חוגגים את הניצחון על ארסנל/ Southampton FC

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו