דיווח: קבוצת ה-MLS שרוצה את ניימאר
לפי "האת'לטיק", סינסינטי FC מנהלת שיחות ראשוניות עם המחנה של הברזילאי ושוקלת לנסות לצרפו מסנטוס • טרם ברור האם מדובר על רכישה מיידית או הגעה לקראת המונדיאל הקרוב
,עודכן
0השמעה
ניימאר נאבק בימים אלו להיכנס לסגל הסופי של ברזיל למונדיאל 2026, שצפוי להיות האחרון שלו בקריירה, אבל יכול להיות שיגיע לארצות הברית גם ללא הסלסאו. לפי דיווח ב"את'לטיק", סינסינטי FC בוחנת את האפשרות להביאו.
לפי טום בוגרט ופול טונוריו, בסינסינטי מדברים עם המחנה של ניימאר ובודקים את דרישותיו, שכן הבאתו עשויה להביא איתה עלויות כספיות כבדות.
נכון לעכשיו השיחות מאוד ראשוניות ובמועדון עדיין שוקלים האם להביא סופרסטאר בסדר הגודל שלו למועדון. לאחרונה אנטואן גריזמן הודיע כי יצטרף לאורלנדו סיטי וצפוי לסיים שם את הקריירה.
ניימאר, מלך השערים של נבחרת ברזיל בכל הזמנים, נמצא בירידה חדה מאז שעזב את פ.ס.ז'. הוא עבר לאל הילאל תמורת למעלה מ-90 מיליון יורו, אבל היה פצוע במשך רוב השנתיים שלו שם ולא שיחק. לאחר מכן הוא עבר לסנטוס, במדיה גם פרץ כנער, אבל גם שם הוא מתקשה להציג את היכולת הישנה שלו ונאבק על המקום בסגל של אנצ'לוטי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
