כריסטיאנו רונאלדו מנסה לשכנע את קאסמירו להצטרף אליו בערב הסעודית במקום לחבור ליריבו הוותיק ליונל מסי באינטר מיאמי, כאשר יעזוב את מנצ'סטר יונייטד הקיץ. כך עולה מדיווחים רבים באירופה.
קאסמירו, בן 34, הודיע בינואר שהעונה הזו תהיה האחרונה שלו ביונייטד, לאחר שהמועדון החליט לא להפעיל את תוספת השנה האחרונה בחוזהו הארבע-שנתי, משום שהם רוצים להיפטר מהחוזה הכבד שלו. לפי דיווח של ה"דיילי מייל", אינטר מיאמי פנו לקאסמירו בנוגע למעבר אפשרי לארצות הברית בסיום חוזהו הקיץ, והציבו בפניו הזדמנות לשחק לצד מסי לפני פרישתו.
על פי העיתון הספרדי "מארקה", רונאלדו מנסה לשכנע את קאסמירו לא להצטרף למסי בארצות הברית, אלא להצטרף לפרויקט שלו בערב הסעודית. רונאלדו, שעדיין מחפש את תואר האליפות הראשון שלו באלנאסר מאז המעבר למזרח התיכון ב-2023, זיהה את קאסמירו כמרכיב מפתח שיכול להוסיף איכות אמיתית לקבוצה הסעודית.
מסי רוצה את קאסמירו ב-MLS
מסי, שהאריך את חוזהו במועדון ה-MLS עד 2028, גם הוא מעוניין שהברזילאי יצטרף אליו בפלורידה, וימלא את החור במרכז השדה שנוצר בעקבות פרישתו של סרחיו בוסקטס בשנה שעברה.
למרות שהוא נמצא בחודשים האחרונים של הקריירה שלו ביונייטד, קאסמירו חווה ככל הנראה את עונת השיא שלו במועדון, לאחר שכבש שבעה שערים ב-30 הופעות, כש-28 מהן ב-30 המשחקים בפרמייר ליג.
תחילה, מועדון שבבעלות חלקית של דייוויד בקהאם, סבר כי מעבר הקיץ של הברזילאי יהיה יקר מדי, בשל השכר הגבוה ושחקנים בכירים נוספים בצוות. עם זאת, קאסמירו נהנה מחופשה עם משפחתו במיאמי מוקדם יותר השנה, וסיפר לחבריו כי הרעיון של מגורים שם נראה לו מעניין.
מיאמי לא יכולה לעמוד בשכרו של הקשר כפי שהוא כיום, מה שגם היה מפר את חוקי ה-MLS, אך הם פתוחים לדון באפשרויות ובפשרות שהוא מוכן להציע. הצטרפות לרונאלדו, חברו לשעבר בריאל מדריד ומנצ'סטר יונייטד, בערב הסעודית, תספק לקאסמירו חבילת שכר גדולה בהרבה.
אם קאסמירו יבחר להצטרף למסי במיאמי, הוא יהפוך לאחד השחקנים הבודדים שזכו לשחק לצד שני הכדורגלנים הגדולים ביותר בדורו.


