"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דיווח: באיירן מינכן מתכננת את הפרידה מדניאל פרץ
ב"בילד" טוענים שאלופת גרמניה נערכת ליום שאחרי מנואל נוייר ושוקלת לצרף שוער מחליף מנוסה, כיוון שהישראלי לא מעוניין לשבת על הספסל
דניאל פרץ ומנואל נוייר. צילום: רויטרס

דיווח: באיירן מינכן מתכננת את הפרידה מדניאל פרץ

ב"בילד" טוענים שאלופת גרמניה נערכת ליום שאחרי מנואל נוייר ושוקלת לצרף שוער מחליף מנוסה, כיוון שהישראלי לא מעוניין לשבת על הספסל

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

בבאיירן מינכן כבר מסתכלים קדימה ליום שאחרי מנואל נוייר – ונראה כימי שנמצא מחוץ לתוכניות זה השוער הישראלי דניאל פרץ.לפי דיווח ב"בילד" היום (רביעי) השוער הישראלי עשוי להימכר בקיץ, זאת מאחר שאינו מתכוון להישאר בתפקיד שוער מחליף גם בעונה הבאה.

הכל כמובן מתחיל בעתידו נוייר. על פי הדיווח, הסיכוי שנוייר ימשיך עומד כרגע על כ-50 אחוזים בלבד, כשהחלטה סופית צפויה להתקבל עד סוף חודש מרץ – סביב פגרת הנבחרות וגם יום הולדתו ה-40. עד אז, הקפטן הוותיק צפוי לקחת זמן כדי לשקול אם להמשיך לעונה נוספת או לתלות את הכפפות. אם אכן יחליט לפרוש, מי שמיועד לקבל את אפודת השוער הראשון הוא יונאס אורביג.

במקביל, בבאיירן שוקלים לצרף שוער מנוסה שישמש כמספר 2 – מהלך שמצמצם עוד יותר את הסיכוי של פרץ להישאר בתמונה.

גם אלכסנדר נובל מועמד למכירה, אך במקרה של פרץ המסר ברור: בין אם נוייר ימשיך ובין אם יפרוש, בבוואריה בונים היררכיה חדשה בין הקורות - וכרגע, הישראלי לא חלק ממנה.

יונאס אורביג, צילום: AP

פרץ בן ה-25 עבר לבאיירןממכבי תל אביבבשנת 2023. הוא השתייך לקבוצה הבוגרת במשך שנתיים, בהן מיעט לשחק, והשנה כאמור הושאל פעמיים. יש לציין כי על פי הדיווחים, לסאות'המפטון יש אופציית רכישה בסך 8 מיליון יורו בתום העונה.

בינתיים, נראה שהישראלי מצא בית בקבוצה האנגלית במדיה הוא משחק בהרכב ורושם יכולת טובה.

דניאל פרץ והחולצה שלו שעומדת למכירה, צילום: Southampton FC
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...