"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
"יש לנו יותר משחקים מול מנצ'סטר סיטי מלקבוצות בפרמייר ליג"
בריאל מדריד התאכזבו מהגרלת ליגת האלופות, שסידרה בפעם השישית בשבע השנים האחרונות מפגש נוקאאוט מול קבוצתו של פפ גווארדיולה • בספרד ציינו כי שני כוכבי הבלאנקוס יפגשו את האנגלים יותר פעמים מאשר שכששיחקו באנגליה
ויניסיוס, אנטוניו רודיגר וטרנט אלכסנדר ארנולד. צילום: רויטרס

"יש לנו יותר משחקים מול מנצ'סטר סיטי מלקבוצות בפרמייר ליג"

בריאל מדריד התאכזבו מהגרלת ליגת האלופות, שסידרה בפעם השישית בשבע השנים האחרונות מפגש נוקאאוט מול קבוצתו של פפ גווארדיולה • בספרד ציינו כי שני כוכבי הבלאנקוס יפגשו את האנגלים יותר פעמים מאשר שכששיחקו באנגליה

,עודכן
0השמעה
[object Object]

הגרלת ליגת האלופות סידרה פעם נוספת, כמעט כצפוי,מפגש בין מנצ'סטר סיטי לריאל מדרידבשלב הנוקאאוט. זו הפעם השישית בשבע השנים האחרונות ששתי הקבוצות מורגלות אחת נגד השנייה, לשם אפשר להוסיף את המשחק ביניהן בשלב הליגה העונה.

ב"מארקה" הספרדי אמרו כי במדריד ציפו לקבל את סיטי בהגרלה האחרונה ומקווים שהתוצאה תהיה זהה לזו שהייתה בשנתיים האחרונות, אז הדיחה את הקבוצה שלפפ גווארדיולה.

לפי אותו דיווח של דאמיאן קאסול, שחקנים כמואנטוניו רודיגרוטיבו קורטואה, ששיתפו פעולה ביחד בצ'לסיבמשך שנים רבות, מרגישים כי הם שיחקו מול סיטי יותר במדי ריאל מאשר במדי הבלוז.

טיבו קורטואה,צילום: AFP

תחושה מוצדקת

המספרים עצמם לא מאוד קרובים, אבל אפשר להבין את התחושה. רודיגר ערך עד כה שש הופעות מול סיטי בליגת האלופות במדי הבלאנקוס ואם ישותף בשני המשחקים הקרובים, מספר ההופעות ישתווה לכמות בה פגש את הסיטיזנס בפרמייר ליג.

במקרה של טיבו קורטואה, מדובר במספרים נכונים. הוא פגש את סיטי כבר 9 פעמים במהלך הקריירה שלו בריאל מדריד, כשמפגש נוקאאוט אחד החמיץ בעקבות קרע במיניסקוס. בפרמייר ליג, במדי צ'לסי, פגש את סיטי 7 פעמים, בנוסף לפעם נוספת בגביע האנגלי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ליונל מסי מופל לכר הדשא על ידי אוהדים בפוארטו ריקו // Inter Miami Arabic

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו