דריק לוקאסן, שעזב את מכבי תל אביב בעונת 2023/24, פורח בפאפוס. אלופת קפריסין, שהדיחה את הצהובים בפלייאוף ליגת האלופות העונה, סיימה את דרכה במפעל הבכיר אבל הבלם ההולנדי הרשים כמעט בכל משחק, מה שהעניק לו מקום בנבחרת שלב הליגה של ESPN.
כעת, הוא עשוי לקבל שדרוג משמעותי במעמדו. באתר "soccernews" ההולנדי מדווחים כי הבלם בן ה-30 מעורר עניין במוליכת הליגה היוונית, אולימפיאקוס, שרוצה להביאו בימים האחרונים של חלון ההעברות היווני.
לפי אותו דיווח, לוקאסן מעוניין במעבר, אבל הוא תלוי בהסכמה של שתי הקבוצות. אולימפיאקוס סיימה את שלב הליגה במקום ה-18 ותפגוש את לברקוזן בשלב הפלייאוף. את הליגה היוונית היא מוליכה עם 46 נקודות.
פיירו בטורקיה
מי שיעזוב את הליגה היוונית הוא פרנצדי פיירו. אקס מכבי חיפה, שאיבד ממעמדו בא.א.ק אתונה, הושאל לריזספור מהמקום ה-12 בליגה הטורקית עד לסיום העונה. בהסכם ההשאלה ישנו סעיף יציאה בסך 3 מיליון יורו.


