ארנה סלוט, מאמן ליברפול, הגיב אתמול (שלישי) בציניות כאשר נשאל על השמועות לפיהן צ’אבי אלונסו עשוי להיות המאמן הבא של הקבוצה האדומה. “אלונסו התקשר אליי ואמר לי: מה אתה חושב על הקבוצה? אני הולך לקחת את הפיקוד בעוד שישה חודשים. אתה יכול לספר לי קצת יותר?”, אמר סלוט.
בהמשך הוסיף בחיוך ובטון אירוני: “או אולי אפילו קודם. אולי אני אקח את הפיקוד כבר מחר”. לאחר מכן הבהיר: “לא, לא, לא. זו אחת השאלות הכי מוזרות ששאלו אותי. מה אני כבר יכול להגיד?”, אמר במסיבת עיתונאים.
בכותרות העיתונות האנגלית נכתב כי צ’אבי אלונסו, מי שפוטר לאחרונה מריאל מדריד והוזכר בעבר כמועמד להחליף את יורגן קלופ, הוא המועמד המוביל לשבת על הספסל באנפילד במקרה שליברפול תחליט להיפרד מארנה סלוט.
בעונה שעברה סלוט, שנכנס לתפקיד לאחר עזיבתו של קלופ, הוביל את ליברפול לזכייה באליפות הפרמייר ליג. עם זאת, העונה הנוכחית נחשבת למאכזבת, והקבוצה אף ספגה שריקות בוז מהקהל לאחר שלא הצליחה לנצח את ברנלי.
“אני עובד כאן כבר 18 חודשים ואני אוהב את העבודה שלי. זכיתי בפרמייר ליג, אבל העונה הזו הייתה קשה יותר, זה ברור”, הודה המאמן ההולנדי. על שריקות הבוז מהיציעים אמר סלוט: “אולי שמעתי כמה שריקות, אבל לא הרבה. זה גם טבעי, כשמסיימים בתיקו מול ברנלי אף אחד לא יכול להיות מרוצה”.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו🚨 Arne Slot when asked about Xabi Alonso and Liverpool job: “Xabi called me saying he will take over six months! No, no, no... One of the weirdest questions I've ever got!”.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 20, 2026
“I am working here for 18 months and I like my work here. Won the league, struggled more this season,… pic.twitter.com/GYST7pi8Fr

