זה היה ידוע כבר מסוף חודש דצמבר - אבל היום (שבת) זה קיבל את החותמת הסופית: ג'ורדי קרויף מונה למנהל המקצועי של אייאקס, ו"ישתף פעולה" עם אוסקר גלוך. הוא ייכנס לתפקיד באופן רשמי ב-1 לפברואר, ויקווה להישאר לפחות עד סוף חוזהו בקיץ 2028.
אחרי החתימה, ג'ורדי, בנו של אגדת המועדון - יוהאן, דיבר לראשונה על המינוי: "זה מאוד מיוחד להיות כאן ולחתום על החוזה שלי באצטדיון הקרוי על שם אבי ובמועדון שהיה משמעותי עבורי מאז שהייתי צעיר. זה מדבר בעד עצמו עד כמה זה חשוב לי ולמשפחתי. החל מפברואר אהיה מחויב לחלוטין לאייאקס".
"המינוי מעניק לי תחושת אחריות וגאווה גדולה. אני מודה להנהלת המועדון על האמון, אייאקס הוא מועדון ייחודי עם היסטוריה עשירה, ואעשה כל שביכולתי כדי להוסיף לו פרק חדש ומוצלח יחד".
כאמור, ג'ורדי קרויף מוכר לאוהדי הכדורגל הישראלי היטב, לאחר שהיה חלק ממכבי תל אביב למשך שש עונות (מ-2012 עד 2018), במהלכן שימש גם כמנהל המקצועי וגם כמאמן. בתקופתו בצהוב המועדון זכה בשלוש אליפויות, גביע המדינה, שני גביעי טוטו והעפיל שלוש פעמים לשלב הבתים בליגה האירופית והעפלה אחת לשלב הבתים של ליגת האלופות.
ההודעה של אייאקס על מינויו של ג'ורדי הגיעה ממש אחרי שריקת סיום ה-2:2 המאכזב של הקבוצה נגד גו אהד איגלס. אוסקר גלוך פתח על הספסל ועלה לכר הדשא רק בדקה ה-84, אך לא הצליח לעזור לקבוצתו, שנותרה במקום השלישי והתרחקה מהפסגה.

