באינדונזיה אישרו: נמצאה גופת המאמן מהליגה הספרדית
טרגדיה קשה: פרננדו מרטין, מאמן קבוצת הנשים של ולנסיה ב', טבע עם משפחתו במהלך שיט בפארק הלאומי במדינה • הוא נהרג יחד עם שלושה מילדיו, כאשר אשתו וביתו שרדו את האירוע • "צוותי החילוץ אישרו כי מצאו את שרידיו"
Your browser doesn’t support HTML5 audio
טרגדיה קשה. פרננדו מרטין בן ה-44, מאמן קבוצת הנשים שלולנסיהב', נהרג באופן טרגי עם שלושה מילדיו במהלך שיט בפארק הלאומי באינדונזיהבשבוע שעבר. היום (ראשון) אישרו במדינה כי מצאו את הגופה של השחקן שבעברו גם שיחק בליגה הספרדית השנייה.
המקרה המצער התרחש בזמן שהסירה עליה הייתה המשפחה בפארק הלאומי קומודוזו טבעה - כשהמאמן וילדיו בני 9, 10 ו-12 טבעו. הבשורה הקשה אושרה גם על ידי המועדון מהליג הספרדית. אישתו, אנדראה, וביתם בת ה-7, שרדו את האירוע הקשה.
"צוותי חילוץ אינדונזיים אישרו כי חילצו את שרידיו של מאמן הכדורגל פרננדו מרטין, בעוד שהמבצע לאיתור שתי הקטינות שעדיין נעדרות מהטביעה שאירעה ב-26 בדצמבר נמשך", כתבו בהודעה רשמית באינדונזיה.
"בהתבסס על תוצאות תהליך הזיהוי שבוצע על ידי המשטרה ובית החולים לבואן באחו, אנו יכולים לאשר כי מדובר בפרננדו", הוסיף פאתור רחמן, קצין בסוכנות החיפוש וההצלה הלאומית בסרטון שפרסם. זוהי הגופה השנייה שנמצאה באזור על ידי צוותי החיפוש, לאחר שביום שני אותרה גופה נוספת.
שרידיו של מרטין נמצאו הבוקר בשעה 8:47 (שעון ספרד) על ידי כלי שיט משטרתי, במרחק של כ-1.13 מיילים ימיים מהמקום שבו טבעה הסירה שבה שט עם אשתו וארבעת ילדיו ב-26 בדצמבר. לאחר מציאת הגופה היום, הרשויות האינדונזיות האריכו את החיפושים עד יום רביעי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)
