דיווח: דניאל פרץ נקט בצעד דרמטי נגד המבורג

אחרי שהקבוצה הגרמנית השהתה את המעבר לסאות'המפטון, ב"בילד" דווח שהשוער החליט לסרב לדרישתה לחזור לאימונים • הגרמנים מתנים את שחרורו במציאת מחליף

דניאל פרץ בהמבורג. צילום: המבורג

אחרי הפרסומים לפיהם המבורג משהה את שחרורו של דניאל פרץ עד שיימצא לו מחליף, השוער הישראלי משיב מלחמה. באתר הגרמני "בילד" דווח כי על מנת לכפות על המבורג את ביטול ההשאלה שלו, הוא מסרב להתאמן עם הקבוצה.

בימים האחרונים דווח כי פרץ כבר עבר בדיקות רפואיות בסאות'המפטון, לקראת מעבר בהשאלה מבאיירן מינכן לקבוצה מליגת המשנה באנגליה. אלא שהעסקה הזו מותנית בהסכמתה של המבורג, אליה הוא מושאל עד תום העונה. בינתיים לא ניתן האור הירוק מצידה של המבורג, שציפתה מפרץ לשוב לאימונים.

דניאל פרץ במדי המבורג, צילום: Getty Images

בניגוד לתכנון לפיו יהיה השוער הבכיר, פרץ בילה את רוב החודשים האחרון על הספסל של המבורג. הוא קיבל הזדמנויות אצל העולה החדשה לבונדסליגה רק במסגרת הגביע הגרמני, ממנו המבורג כבר הודחה.

העיתונאי לוקה בנדוני דיווח כי העסקה בין באיירן לסאות'המפטון כוללת סעיף רכישה בסך 8 מיליון יורו - אותו האנגלים יוכלו להפעיל בתום העונה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר