הרוחות סוערות מאוד בפרטיזן בלגרד לאחר התבוסה 112:87 למכבי תל אביב אמש (שישי), שהמשיכה את רצף התבוסות של הקבוצה מאז הניצחון הגדול בדרבי על הכוכב האדום. האוהדים דורשים את ראשם של השחקנים האמריקנים - טייריק ג'ונס, ג'בארי פארקר, שייק מילטון ודוויין וושינגטון ג'וניור - במרד נגד ז'ליקו אובדרוביץ', שהוביל להתפטרות של המאמן האגדי.
מבין השחקנים שהגיעו להודות לקהל שהגיע לצפות בתבוסה הקשה היה ג'ונס, שחטף קריאות בוז בהצגת השחקנים. בתיעוד שהתפרסם ב"מרידיאן ספורט" הסרבי, הוא התעמת עם אחד האוהדים שקיללו אותו ואף קרא לו לעמוד מולו בצורה אגרסיבית. לאחר שהורחק מהמקום, ירד לחדר ההלבשה.
מי שנחלץ להגנתו של הסנטר הוא אקס מכבי תל אביב ואלוף היורוליג לשעבר, טייריס רייס, שפרסם פוסט ברשת X בנוגע לסרטון וכתב: "חייבים להוציא אותו משם. שכחו מהמשחקים, איך הוא ילך להסתובב בעיר עם רמה כזו של מתח בין הצדדים? כל מה שצריך זה שהוא יהיה במסעדה ואחד האוהדים ילך יותר מדי רחוק".
אחרי שהיה אחד הסנטרים הטובים באירופה, העונה המספרים שלו ירדו בקצת וגם איתו, הקבוצה לא מצליחה לעבור את התקופה הרעה. במסיבת העיתונאים שלאחר ההפסד, חואן פניארויה רמז על כך שמנסים למצוא את הפתרון עבור ג'בארי פארקר, שאינו מספק את הסחורה וכבר נחשב לפרסונה נון גארטה על ידי הקהל בסרביה.


