פפ גווארדיולה. צילום: רויטרס

פפ גווארדיולה מגיב לשמועות על עזיבה: "מנצ'סטר סיטי צריכה להיערך"

מאמן לא אישר ולא הכחיש את הדיווח לפיו יעזוב בסיום העונה: "החוזה שלי? הכדורגל משתנה הרבה" • המאמן שסומן כמועמד להחליפו: "אשאר בתפקיד בעונה הבאה"

כתב ה"אתלטיק" דיוויד אורנשטיין דיווח אתמול (חמישי) כי פפ גווארדיולה עשוי לעזוב את מנצ'סטר סיטי בתום העונה הנוכחית, על אף שהחוזה שלו במועדון הוא עד לסיום העונה הבאה. כעת הגיעה התגובה של המאמן המעוטר, שכבר רגיל לשאלות האלה אחרי עשר עונות בפרמייר ליג.

"בשלוש או ארבע שנים האחרונות, בכל פעם ברגע מסוים בעונה אתם שואלים אותי את השאלה הזו על עתידי", השיב המאמן לכתבים במסיבת העיתונאים, "אז כן, במוקדם או במאוחר, או כשאהיה בן 75 או 76, אני אעזוב. לא אשאר לנצח והמועדון יצטרך להיערך לכך".

"הייתי מבין את השאלה הזו אם הייתי לקראת סוף חוזה, אבל יש לי עוד שנה וחצי", הוסיף הספרדי, "אני מאושר ונרגש מההתפתחות של הקבוצה. השאלה הזו חוזרת בכל עונה, אני והמועדון מאוד מחוברים בכל הנוגע להחלטות כאלה, ומה שיקרה יקרה. אני כאן ומי יודע מה יהיה. בין אם היה לי חוזה לחצי שנה או לעשר שנים, הכדורגל משתנה הרבה".

פפ גווארדיולה, צילום: רויטרס

באותו הדיווח של הכתב הבכיר פורסם כי סיטי כבר סימנה מועמד להחליף את פפ, מתי שזה לא יהיה - וזהו מאמן צ'לסי אנזו מארסקה. האיטלקי שימש כעוזרו של פפ בעונת הטרבל ב-202223, ובעבר גם אימן את קבוצת המילואים של הסיטיזנס.

במסיבת העיתונאים שלו, מארסקה אמר כי הוא יישאר בצ'לסי גם בעונה הבאה, כאשר יש לו חוזה עד ל-2029 בקבוצה הלונדונית. אז מצד אחד פפ לא אישר עזיבה או הישארות לעונה הבאה, ומנגד מארסקה, באופן טבעי, הכחיש מעבר בין שתי היריבות. אז מה יקרה בקיץ? ההכרעה ככל הנראה תגיע רק לקראת סוף העונה.

אנזו מארסקה, צילום: AFP
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...