לורה וודס. צילום: /Getty Images

אחרי שהתמוטטה בשידור חי: המגישה האהובה חזרה לליגת האלופות

לורה וודס הבריטית שמגישה ב-TNT הדאיגה את הצופים כשצנחה לקרקע לפני משחק של נבחרת אנגליה • היא שבה למסכים כשבוע אחרי התקרית והרגיעה: "זה היה רק וירוס, אני בסדר עכשיו"

[object Object]

המגישה הבריטית לורה וודס חזרה למסכי הטלוויזיה בפעם הראשונה מאז התמוטטותה בשידור החי, והנחתה את שידורי TNT Sports במפגש של מנצ'סטר סיטי מול ריאל מדריד בליגת האלופות אתמול (רביעי).

וודס היא מגישה קבועה ב־ITV וב־TNT Sports, שם היא מנחה את שידורי ליגת האלופות. אתמול היא חזרה לשדר לצד סטיבן ג'רארד, ג'וליאן לסקוט וסטיב מקמנמן, אחרי אירוע מבהיל שהתרחש בשידור חי לפני קצת יותר משבוע.

המגישה הפופולרית, בת 38, הנחתה את שידור ITV4 במשחק של נבחרת אנגליה מול גאנה ב־2 בדצמבר באצטדיון סנט מרי בסאות'המפטון, כאשר פתאום חשה ברע והתמוטטה קדימה. אגדת ארסנל איאן רייט והפרשנית אניטה אסנטה הגיבו במהירות, תפסו אותה לפני שהמצלמות כבו, בתקרית שהדאיגה את הצופים.

לורה וודס בברנבאו, צילום: צילום מסך
לורה וודס, צילום: Getty Images

וודס, שהוחלפה באותו ערב על ידי המנחה המחליפה קייטי שאנהן, עדכנה לאחר האירוע כי היא בריאה: "וואו, זה היה קצת מוזר. סליחה שהדאגתי את כולם, אני בסדר. פראמדיקים אמרו שזה כנראה וירוס, רק צריך קצת מנוחה".

לאחר התמוטטותה, וודס סיפרה כי היא הרגישה "מבוכה גדולה שהדבר קרה בשידור חי" והוסיפה: "תודה רבה לעמיתיי ב־ITV שטיפלו בי הערב. תודה גם ל'רייטי' ו'ניטס' שתפסו אותי. וסליחה שוב".

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו