נבחרת פלשתין בכדורגל משתתפת בימים אלו בגביע העולם הערבי, טורניר שמארגנת פיפ"א עבור הארצות בחצי האי ערב, אבל הצליחה להכעיס גם את האנשים אותם הם מייצגים לאחר ההעפלה לרבע גמר הטורניר.
שחקני הנבחרת, ארבעה מתוכם ערבים ישראלים שנשלחו על ידי הרשות הפלשתינית לטורניר, חגגו באוטובוס את ההעפלה לשלב רבע הגמר אחרי 0:0 עם סוריה, שהבטיח להם את המקום הראשון בבית א', ושרו שירים המהללים את יחיא סינוואר, מוחמד דף ועסקת שליט.
מי שתיעד את כל האירוע בלייב הוא חאמד חמדאן, קשרה של פטרוג׳ט המצרית שבמקור הגיע מעזה. בסרטונים עצמם, שצולמו לפני יומיים, לא מופיע אף אזרח ישראלי. בנבחרת עצמה יש שני שחקנים שמשחקים בליגות השונות בישראל - עאבד יאסין, שוערה של בני סכנין, ואחמד טאהא, שחקנה של מ.ס כפר קאסם מהליגה הלאומית.
הסרטונים הופצו על ידי כלי התקשורת של חמאס, אבל לא התקבלו באהבה על ידי כל העם הערבי. קפטן הנבחרת, מוסעב אל בטאט, טען כי מדובר בסרטון שנערך על ידי בינה מלאכותית, אך יכול להיות שמדובר בניסיון להרגיע את הרוחות.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)
