בבאיירן מינכן ממשיכים לעסוק ביום שאחרי מנואל נוייר, ומעלים על סדר היום גם את השוער הישראלי דניאל פרץ - שמושאל להמבורג ושיחק במדיה בפעם השנייה בסך הכל בשבוע שעבר.
כרגע ישנן הרבה ספקולציות לגבי האם נוייר ימשיך בבאיירן עונה נוספת, אבל בכל אופן נדמה שיונאס אורביג בן ה-22 הוא המועמד הישיר לרשת אותו. בראיון שהעניק נוייר ל"סקיי ספורט" גרמניה, נשמע כי הוא כבר השתכנע מי צריך להיות היורש שלו בין הקורות של מועדון הפאר: "ליונאס אורביג אין בעיה בכך שהוא יכול המחליף שלי. בהחלט יש לו את התמיכה של סוון אולרייך ושלי. הוא כבר הראה במשחקים שהוא יכול לעשות את העבודה, והוא ימשיך לעשות זאת".
"הוא הביע רצון להישאר בבאיירן מינכן"
באתר "Bavarian football works" נכתב היום (ראשון): "בעיקרון, כל הרעיון של תקופת ההשאלה של פרץ בהמבורג קרס, שכן כל המטרה הייתה שהוא ילך למקום עם הזדמנות יותר בליגה בכירה. הוא הביע רצון להישאר בבאיירן ולהילחם על מקומו, אך בסופו של דבר זו לא נמצאה כאפשרות הטובה ביותר על ידי המועדון".
יחד עם זאת, בגרמניה סבורים שהתקופה לצד נוייר בבאיירן עשויה להועיל לפרץ בעתיד: "בלי קשר למה שיקרה בטווח הקצר והארוך עבורו, ההזדמנות לעבוד לצד אחד השוערים הגדולים בעולם היא משהו שהוא מעריך מאוד ולמד ממנו הרבה.
"ישנה אפשרות שהוא יסיים את השאלה שלו בחורף הזה, מכיוון שעבר לשם כדי להיות שחקן פותח, אבל זה עדיין לא ברור. הוא רוצה להיות שחקן פותח איפשהו, אבל למצוא את המקום הנכון זה המפתח וקל יותר לומר מאשר לעשות זאת".
האם פרץ שיחק את המשחק האחרון בהמבורג?
בסיום שמינית גמר הגביע הגרמני מול הולשטיין קיל, נשאל פרץ האם הייתה זו ההופעה האחרונה שלו במדי המבורג, בהתחשב בכך שטרם שיחק בבונדסליגה והצהיר שהוא שוקל עזיבה בינואר. "זו שאלה הגיונית, אבל אני לא יכול לענות עליה", אמר. "אני רוצה לשחק, זה בדם שלי, הרגשתי היום כמה אני נהנה מכדורגל. נראה איך המצב יתנהל בשבועות הקרובים".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

![[object Object]](/wp-content/uploads/2024/05/15/06/whatsapp-israelhayom-m-150-.gif)
