שחקני ליברפול לא מאמינים. צילום: Getty Images

ליברפול חטפה 3:0 מנוטינגהאם פורסט - לאוהדים זה הספיק

אלופת אנגליה עם הפסד שישי בשבעת המחזורים האחרונים בפרמייר ליג • האוהדים עזבו את אנפילד לפני שריקת הסיום • המאמן ארנה סלוט ישלם את המחיר? • וגם: השיא השלילי של אלכסנדר איסאק

המשבר של ליברפול הולך ומעמיק. אלופת אנגליה ספגה הערב (שבת) תבוסה 3:0 לנוטינגהאם פורסט באנפילד, והשלימה הפסד שישי בשבעת מחזורי הפרמייר ליג האחרונים – רצף נדיר בקנה מידה של המועדון.

מורילו (33), ניקולו סאבונה (46) ומורגן גיבס ווייט (78) הבקיעו לקבוצה שמאמן שון דייץ' שהתרחקה מהתחתית אחרי הפיטורים של אנג' פוסטוקוגלו. אלכסנדר איסאק, הרכש היקר של ליברפול, הפך לשחקן הראשון בתולדות המועדון שרושם ארבעה הפסדים בארבעת משחקיו הראשונים בהרכב של הקבוצה בפרמייר ליג.

האוהדים ביציע לא נשארו אדישים: אלפים עזבו את האצטדיון עוד לפני שריקת הסיום, כשהקבוצה נראית חסרת פתרונות וחסרת אנרגיה. הלחץ כעת עובר היישר אל המאמן ארנה סלוט.

שחקני ליברפול לא מאמינים, צילום: Getty Images

ארנה סלוט ישלם את המחיר?

עתידו של ההולנדי על הקווים מעולם לא נראה מעורער יותר. בקהל פורסט לא ויתרו על ההזדמנות ושרו לעברו: "מחר בבוקר אתה הולך להיות מפוטר".

מרטין קיאון, אגדת ארסנל, הגיב: "סלוט פשוט מאבד את השליטה שלו בקבוצה. הוא בזבז 450 מיליון פאונד על שחקנים שהוא רצה, אבל הקבוצה שלו הולכת לאחור". כזכור, במחזור הקודם ספגה ליברפול 3:0 גם ממנצ'סטר סיטי, ובשבעת המשחקים האחרונים שלה בליגה היא סופרת שישה הפסדים – כשבשלושה מתוך הארבעה האחרונים היא ספגה שלישיות.

ארנה סלוט, צילום: רויטרס

"קשה להאמין למה שאנחנו רואים", נכתב ב-Sky Sports. "מה קרה לאלופה שלנו?! לא ברור מי יוכל להציל את ליברפול". גם ב-BBC ביקרו בחריפות: "האם זה השפל הכי עמוק אליו תגיע ליברפול או שזה ימשיך להדרדר מכאן? מה שאנחנו רואים זה בלתי ייאמן, הם נפלו מהפסגה שלהם, זה בלתי נתפס כשחושבים על מה שהיה בתקופה הזו בדיוק בעונה הקודמת".

ליברפול צונחת כרגע זמנית אל המקום ה-11 בליגה, אחרי שזכתה באליפות בעונה שעברה. 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
 
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...